خونه ما هشتاد متر ولی فامیل ونزدیکان همه خونه بزرگ وسه خواب دارن .من همش مقایسه میکنم ومیگم چرا خونه ما کوچیک .البته امکان عوض کردنش هست ولی میگم بریم محله بهتر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانه مان را با هم میسازیم دیوارهاش را قرمز میکنیم تا در زمستان گرم بمانیم سقفش را آبى میکنیم تادر تابستان خواب دریا ببینیم بامش را زرد میکنیم تا در پاییز آفتاب مهمونمون باشه در باغچه اش گل همیشه بهار میکاریم در ایوانش گل از یادم نبر میذاریم خانه ی ما کوچک است اما یک جای کوچک برای خنده در آن میسازیم خانه ی ما کوچک است اما یک جای کوچک برای عشق درآن میسازیم گنجه ی کوچک برای غصه هایمان طاقچه ی کوچک برای خاطراتمان یک جاای گرم و راحت برای محبت میسازیم خانه مان را با هم میسازیم
چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
خونه من 100 متره ولی دوست دارم بزرگتر بشه که سه تا خواب داشته باشیم
با اینکه سال ساختش بالاست و 30 تا پله داره، اگه بفروشیم و 500 میلیون روش،بزاریم میتونیم تو محله های پایینتر بزرگتر و آسانسور دار بخریم، ولی من هرگز حاضر نیستم برم اون محله ها
خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادیست...