2777
2789

العان اگه پرستازی یا اتاق عمل دولتی  برم میتونم همزمان سال بعد کنکور بدم ؟  یا اینکه حتما شهریه پرداز باید باشه یا اگه شهریه پرداز هم نباشه میشه؟؟؟؟

نه جان

طبق دفترچه انتخاب رشته پارسال کسایی که رشته های روزانه یا پزشکی دندون دارو دام رو روزانه یا غیر روزانه بیارن نمیتونن کنکور سال بعدشون رو شرکت کنن

اگر بخوان کنکور مجدد شرکت کنن باید برای سال بعدترش اقدام کنن و یکسال قبلش از دانشگاه انصراف بدن

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا این که دوباره کنکور بدی باید انصراف بدی اما اتاق عمل رشته بدی نیست نظرت در مورد پیرا چیه

والا دوست ندارم  اینم لب مرزیم که شاید بگیره شاید نه 

برای کنکور سال بعد برنامه دارم و آزمون و... شرکت کردم ولی از اون موقع کنکور دادم حال درس خوندن ندارم  میگم نکنه این وضعیت ادامه داشته باشه همینم نیارم👩‍🦯👩‍🦯

نه جانطبق دفترچه انتخاب رشته پارسال کسایی که رشته های روزانه یا پزشکی دندون دارو دام رو روزانه یا غی ...

مامایی و... اگه شبانه و شهریه پرداز بزنیم چی؟؟  حتما باید آزاد بزنیم؟  نمیدونین چقدر شهریه شه؟

نمیارم تراز کلم نهایت بشه ۷۹۰۰ همین پرستاری رو هم لب مرزیم

برا انتخاب رشته مشاوره نمی‌خوای

می‌تونم با دریافت هزینه ۳۰۰ تومن براتون انتخاب رشته انجام بدم با قبولی تضمینی مبلغ هم ۲۰۰ رو اول دریافت می‌کنم ۱۰۰ رو بعد از این که نتایج امد اگه راضی بودین