2777
2789
عنوان

نظرت چیه من این خواستگارو قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 25 پست
عزیزم میتونم بپرسم شما چند سالته؟ شوهر فقط بین فامیل و آشنا نیست که، اونی که قسمتت باشه از اون سر کش ...

آخه یکی از اون سر کشور چطور از من خبر داره

نه چهره اش با عمل درست نمیشه

میدونی دماغ خیلی گنده نداره

خب می‌گم شاید با ریش چهرشون تغییر کنه دهنشون معلوم نباشهبا خودش صحبت کنبه نظرم شانس آشنایی بدهبعدم ظ ...

راستش با خودم میگم قبول کنم بچه دار بشم بعد اگه به دلم نبود  طلاق بگیرم بچه بیارم پیش خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش با خودم میگم قبول کنم بچه دار بشم بعد اگه به دلم نبود طلاق بگیرم بچه بیارم پیش خودم

وا نه عزیزم این چه حرفیه

آدم ازدواج می‌کنه که بمونه نه طلاق در این حد ازش بدت میاد یکم دیگه صبر کن

آخه یکی از اون سر کشور چطور از من خبر دارهنه چهره اش با عمل درست نمیشهمیدونی دماغ خیلی گنده نداره

ببین آدم از آینده اش خبر نداره که آخه

طرف اون سر کشوره درست، ولی ممکنه یه جا با شما برخورد کنه یا حتی طریق های دیگه. مثلا ما خودمون یه فامیل داشتیم دختره ۲۷،۲۸ ساله بود مال کرج رفته بودن قم اگه اشتباه نکنم شایدم یه مکان زیارتی دیگه بعد یه پسره که مال مشهد بود هم اونجا بود هر دو با خانواده اومده بودن، اونجا این دوتا خانواده بین شون یه سلام علیکی به وجود میاد و هی هم صحبت میشن پسره ار دختره خوشش میاد و دیگه بعدش به ازدواج ختم میشه

ولی اگه بار اول یه کششی بهش نداشتی یگ ذره هم به دلت نشسته پس قبول نکن چون با همین فرد یک عمر قراره زندگی کنی همه روزات باهاش میگذره فیس تو فیس باهاش قرار میگیری اگه سردی یا متنفر از همین الان خودتو درگیر نکن بخاطر پولش 

خوشگل نیستچهره عصبی دارهبه دلم نمیشینهاز حالت دهنش بدم میادو اینکه گفتن ۳۵ سالشه اما خیلی بیشتر بهش ...

خب پوستش خرابه دماغش بزرگه کوچیکه، چین چروک داره ،کچله چیه؟؟؟ اگع خیلی پولداره خب راحت عمل های زیبایی انجام میده قشنگ میشه  ولی میدونی قیافه مهمه ولی بعد چند وقت برات معمولی میشه چیزی ک زندگی رو نگه میداره اخلاقشه..... منم نامزدمو ک بار اول دیدم قیافش خوشم نیومد از صداش خوشم نیومد ولی اخلاقش عالی طی دوسال اینقدر بمن عشق و علاقه داد ک همه اون عیباش الان برام رفع شده.. حس میکنم خوشگل ترین پسر دنیاس نامزدم .. عقدیم

اینم در نظر بگیر