2777
2789

نه قیافه خیلی خوشگلی 

نه سر زبون خیلی شوخ باحال گرم بگیری 

نه پدر پولداری که استایل خوبی بزنم یا عمل زیبایی کنم 

نه هوش و استعدادی که حداقل یه کار خوب دانشگاه خوب بتونم داشته باشم 

اخلاق هم که خیلییی زود رنج ام 

حتی دختر سالمی هم نیستم میگرن دارم همیشههه خدا هم فشارم پایینه حالم بده هیچ کاریم از دستم برنمیاد 

عزت نفس چیکار میخواد برا من بکنه؟ میشم یه با اعتماد به نفسِ میگرنی :(((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودت در مورد خودت اینطوری بگی پس انتظاری نداشته باش بقیه ازت تعریف کنن

من انتظار تعریف نداشتم خواستم ببینم فقط من اینطوری ام هیچوقت فکرشو نمیکردم دهه بیست زندگیم اینطوری باشه

حتما درونگرا هم هستی؟ متاسفانه اکثر این شخصیتا اعتماد بنفس ندارن و زجر میکشن.مث من

نه اتفاقا من میانگرام خیلی خوب میتونم اگر دلم بخواد با کسی صمیمی بشم منتها دلم گاهی میگیره میدونی همش درحال دویدنم تو یه مسابقه که نمیتونم رکورد خودمو بزنم چه برسه به اینکه از بقیه ببرم پول بیشتر قدرت بیشتر قیافه و قد بهتر خانواده باکلاس تر موقعیت های ازدواج بیشتر یا بهتر هعی البته خداروشکر بابت اینی که هستم اما این فضای مجازی بهم حس اینو میده که تو کافی نیستی و این چیزا 💔