2777
2789
عنوان

چیزی دیگه نمونده

194 بازدید | 21 پست

دانشگاه پیام نور چجوریه اگر برم باید هر ترم فقط کتاب بخرم دست دوماش چندتاشو پرسیدم از رشته روانشناسی خیلی گرون بوجود دونه آیی ۶۰۰,۷۰۰؟؟!!خوب اینجور باشه چه کاریه آدم عاقل می‌ره دانشگاه آزاد!☹️😭می‌خوام کارشناسی مترجمی یا روانشناسی یکیشون رو بخونم😤🙄

نه بابا 

من هرترم 300 400 میدم ترم بعد همون کتابارو میبرم تعویض میکنم 

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهریه ی دانشگاه آزاد به حدی هست که جبران کننده ی پول کتاب ها باشه 

کتاب هارو میخری 

اون ترم تموم شد کتابارو میبری به نصف قیمت یا یک سوم قیمت میفروشی و کتابای جدید میخری و همینطوری ادامه میدی 

زیادم سخت نیست 

و نیازی نیست همه ی کلاسارو بری مگه اینکه استادی گیر باشه 

۸ نمره استاد میده ۴ نمره هم از ۱۲ بگیری تو امتحان قبولی

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

نه بابا من هرترم 300 400 میدم ترم بعد همون کتابارو میبرم تعویض میکنم

واقعا ؟شما پیام نور هستید؟میشه بگید دانشگاه از لحاظ استاد و سطح تدریس چجوریه؟هر ترم چند واحد برمیدارید؟؟؟شهریش چقدر میشه چند روز تو هفته کلاس دارید؟.درمقایسه با آزاد چجوریه کدوم شهرید؟؟کتابارو از کجا می‌خرید و کجا میفروشید کتابفروشی؟؟؟

وای چقدر سوال کردم🙂😢 ممنون جواب بدید مهمه برام❤️🙌

شهریه ی دانشگاه آزاد به حدی هست که جبران کننده ی پول کتاب ها باشه کتاب هارو میخری اون ترم تموم شد کت ...

ممنون از راهنماییت از کجا باید بگیرم از یکی که می‌فروخت پرسیدم دونه ای ۷۰۰اینا گفت دستدومش🥴😢😭شما پیام‌نور بد میشه از محیط و کیفیت تدریسش بگید ممنون بازم❤️🙌❤️❤️❤️

شهریه آزاد زیاد هست ولی نه اونقد که میگن!

من پرسیدم گفت ۸ونیم الان بیشتر شده ۹ب بالا گفت😫ولی اگر بخ.ام پس انداز کنم شاید برم نمی‌دونم هر روزه کلاساش روزی چند ساعت؟؟چند واحد برمی‌دارید شما؟؟

ممنون از راهنماییت از کجا باید بگیرم از یکی که می‌فروخت پرسیدم دونه ای ۷۰۰اینا گفت دستدومش🥴😢😭شما ...

من خودم نبودم 

از خانواده بودن... دوران کرونا بود... مجازی بود

از کتابفروشی ها پرس و جو کنید 

به تدریس دل نبندید خودتون باید بخونید

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

چقدر میدید و چه رشته ای کدوم شهرید؟؟؟

شیمی شهرستان تیپ دو ام شهر خودمونم هزینه خوابگاه اینا دیگه ندارم 

ترم اول پنج و هفتصد شد 

ترم دوم هفت و هفتصد چون واحد بیشتر برداشتم

در کل بستگی داره چقدر واحد برداری هرچی بیشتر شهریه هم بیشتر

خب؟
من خودم نبودم از خانواده بودن... دوران کرونا بود... مجازی بوداز کتابفروشی ها پرس و جو کنید به تدریس ...

من اصلا خودم نمیتونم بخونم دانش نیستم 😫از اونور آزاد خیلیه شهریش والا یکی دیدم پیام‌نور علوم تربیتی که راحت تر از روانشنافهست و خوند معلم شد منم گفتم امسال شروع کنم بخونم روانشناسی و بعد چهار سال آیا معلم می‌خوام نمیخوام دیگه نمی‌دونم ولی عشق مترجمی بدونم کرده نمی‌دونم چیکار کنم کدومو برم؟؟کار دولتی می‌خوام ولی عاااشق زبان انگلیسی هستم

من پرسیدم گفت ۸ونیم الان بیشتر شده ۹ب بالا گفت😫ولی اگر بخ.ام پس انداز کنم شاید برم نمی‌دونم هر روزه ...

آره ۸/۹ تومن میشه حدودا برا ۲۰ واحد که بجز ترم تابستان کلا دوبار در سال باید بدی البته طبق تعداد واحدی که برمیداری متغیره مثلا تعداد واحد کمتر شهریتو کمتر میکنه تعداد واحد بیشتر شهریتو بیشتر که معمولا کسی بیشتر از ۲۰ واحد برنمیداره که زیاد سنگین نشه 

ترم اول خود دانشگاه برات انتخاب واحد میکنه ترمای بعد خودت یعنی اینکه چند روز بری یا چند ساعت اونجا باشی دست خودته ولی مثلا من ترم پیش ۲۰ واحد برداشتم ۴روز میرفتم کلا دو روز ۶ساعته دو روز ۴ساعته به اضافه درس زبان که آنلاین بود تو خونه میرفتم

در اخر خوب فکراتو بکن قبل پول دادن چون اگه پول بدی و بعد بخوای انصراف بدی شهریه ثابت رو بعنوان جریمه بهت برنمیگردونن