2777
2789
عنوان

چیزی دیگه نمونده

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 21 پست
شیمی شهرستان تیپ دو ام شهر خودمونم هزینه خوابگاه اینا دیگه ندارم ترم اول پنج و هفتصد شد ترم دوم هفت ...

بعد ثابت. آخر چهارسال ثابت میمونه؟؟بیشتر نمیشه؟مثلا ۱۸واحد روانشناسی چقدر میشه یا مترجمی؟نکفتیدهر روز دانشگاه می‌رسد و وزیر چند ساعت؟من بچه یکساله دارم می‌خوام ببینم چقدر باید دانشگاه وقت گزاشت

بعد ثابت. آخر چهارسال ثابت میمونه؟؟بیشتر نمیشه؟مثلا ۱۸واحد روانشناسی چقدر میشه یا مترجمی؟نکفتیدهر رو ...

شهریه ثابت آره ثابت میمونه تا آخرین ترمی که میرین 

من ورودی پارسال بودم 3400شهریه ثابتم بود 

نمی‌دونم هر رشته و دانشگاه یکم فرق میکنه

هرروز نمی‌رفتیم مثلاً یک روز از صب تا غروب یا شب کلاس داشتیم یک روز اصلا هیچی یک روز یک کلاس یک روز دوتا کلاس 

بستگی داره ولی دانشگاه آزاد باید برین کلاسارو حتما 

پیام نور با غیر حضوری مشکلی نداره فک کنم

خب؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ۸/۹ تومن میشه حدودا برا ۲۰ واحد که بجز ترم تابستان کلا دوبار در سال باید بدی البته طبق تعداد واح ...

چه رشته ایی بودید چندتا کتاب می‌خریددر هر ترم؟؟مثلا من میتونم۱۴واحد بردارم؟؟من قم هستم به نظرتون مترجمی درآمدش بهتره یا روانشناسی بخونم استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنم؟؟؟❤️🙌🙌❤️❤️😍

شهریه ثابت آره ثابت میمونه تا آخرین ترمی که میرین من ورودی پارسال بودم 3400شهریه ثابتم بود نمی‌دونم ...

ممنون ازتون خدا بیامرزه رفتگانتونو شما میگی آزاد ارزش لاینهمه وقت و هزینه رو نسبت به پیامنور داره؟؟؟

چه رشته ایی بودید چندتا کتاب می‌خریددر هر ترم؟؟مثلا من میتونم۱۴واحد بردارم؟؟من قم هستم به نظرتون متر ...

هستم الانم حسابداری هستم..کتاب نخریدم اکثرا خود استادا جزوه میگن بنویسیم و نیاز به خرید کتاب نیست مگر بعضی استادا که درس عمومی دارن میگن کتاب بخرید که اونم خیلی کمن

آره میتونی ۱۴ واحد برداری ولی هرچی بیشتر واحد برداری ازین لحاظ که زودتر تموم میکنی و هر سال شهریه بالاتر میره بهتره..بطور میانگین اگه ۱۸ واحد برداری هر ترم میتونی ۴ساله مدرکتو بگیری البته بعدش دقیق محاسبه کن

من خودم چند سال پیش مترجمی زبان آزاد ثبت نام کردم ولی همون ترم ۱ انصراف دادم چون سطح زبان همکلاسیام و تدریس استاد بالاتر از من بود کتابایی داشت که تماما انگلیسی بود و من کلا سر درنمیاوردم از طرفی مترجمی بنظرم بازار کار خوبی نداره و حتی اگه بهش علاقه داری بهتره در کنار رشته ای که دانشگاه میخونی بطور خودخوان یا کلاس جدا بخونی و مدرک بگیری، نه تو خود دانشگاه

البته شاید اشتباه میکنم ولی خب این تجربه من بود بابت روانشناسی هم اطلاعی ندارم عزیزم بهتره با مشاور تحصیلی مشورت کنی

هستم الانم حسابداری هستم..کتاب نخریدم اکثرا خود استادا جزوه میگن بنویسیم و نیاز به خرید کتاب نیست مگ ...

ممنون عزیزم آره همین کارو میکنم کلاس زبان میرم چون خیلی دو

ممنون ازتون خدا بیامرزه رفتگانتونو شما میگی آزاد ارزش لاینهمه وقت و هزینه رو نسبت به پیامنور داره؟؟؟

خواهش میکنم عزیزم همچین برای شما

واقعا خیلی بستگی داره اگه از لحاظ هزینه واقعا مشکلی ندارین قطعا آزاد خیلییی بهتر از پیام نوره 

خب؟