2777
2789
عنوان

چرا انقدر دلشون می خواد نتیجه رو دروغ بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 33 پست
آره...ولی کارش درست نبود به من که پزشکی می خونم زنگ میزنه میگه دوس نداشت...منم البته جوابش رو دادم گ ...

خوب کردی 

والا ما هم کاری نداشتنی بعضیا خودشون خارش دارن 

یهو زن عموم چون نتایج کنکور منو زنگ زده بود پرسیده بود و ما زنگ نزده بودیم گلایه میکرد 

خبب بشر دخترت گند زده ، زنگ بزنیم میگی خوشحالن، زنگم نمیزنیم گلایه میکنی 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

تراز چیه دوره ی ما روزنامه میزدن اسامی رو 🥴

تراز یعنی بچه ها برحسب سختی سوال دسته بندی میشن هر چقدر سوالا سخت تر باشه تو ام بیشتر جواب داده باشی تراز میره بالا یعنی عملکردت خیلی خوب بوده نسبت به رقیبات

هر چقدر تراز بالا رتبه کمتر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربی بدیش اینه عالم و ادم میدونن چی میخوای و اگه بری پرستاری و اینا انگار بازنده ای

خب چرا خودش زنگ میزنه میگه😅والا من تبریک می گفتم هرچی قبول شده بود من هیچی نگفتم میگه پزشکی دوس نداشت پرستاری می خواست

تراز یعنی بچه ها برحسب سختی سوال دسته بندی میشن هر چقدر سوالا سخت تر باشه تو ام بیشتر جواب داده باشی ...

اها 

چه جالب 

چقدر رقابتی شده پس 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

پرستاری با پزشکی فرق نداره فقط ارج و قرب نداری

دیگه در این حد که فرق نداره هم نیست واقعا...اونا ۴ سال می خونن ما ۷ سال...درسای علوم پایه رو مثل ما هستن بعد میرن عملی‌‌...ولی ما بعد علوم پایه باید درسای بالینی بخونیم عملی هم ایجاب می کنه بلد باشیم یعنی ازمون می خوان یاد بگیریم ولی خب برعهده پرستاره

دیگه در این حد که فرق نداره هم نیست واقعا...اونا ۴ سال می خونن ما ۷ سال...درسای علوم پایه رو مثل ما ...

درسای علوم پایه ما شبیه اونا نیست اونا خیلی خیلی محدود تر از ما میخونن کارای عملی اونارو هم به ما یاد نمیدن تزریقات اینارو خودمون یاد میگیریم تازه بعدا ازت انتظار میره وظایف پرستار مثل تزریقات رو هم بلد باشی ندونی میگن این چه دکتریه

درسای علوم پایه ما شبیه اونا نیست اونا خیلی خیلی محدود تر از ما میخونن کارای عملی اونارو هم به ما یا ...

جایی که من پزشکی می خونم اونا جزوه اشون مثل ماست گرچه دانشگاه من خیلی سخت میگیره

واقع بین باشیم تو باید دستورات دکتر رو انجام بدی اندازه اونم درس بخونی نه حقوق داشته باشی تازه حرفم ...

خدایی پرستار کی به اندازه پزشک درس میخونه؟ بعد ده سال از فارغ التحصیلی و شیفت و حقوق که خرجشم کردی ما تازه به درآمد میرسیم 

شما فقط باید اوردر و انجام بدین کارای اضافه بر کارتون رو انجام بدین دیگه به ما مربوط نیست میتونی انجام ندی خب