2777
2789
عنوان

پارتنرم با ماشبن کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 32 پست
توروقران تاپیک یکی به اخرمو گزارش بدیدبترکهواستون ایت الکرسی میخونم

زدم برآم بخون .این داداشم و مامانم و بابام دعا کن لطفاً مخصوصا مادرم🫂

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا رابطه واستون بازیه اره؟ 

وقتی انقدر راحت و بی دلیل گند میزنین تو رابطه، ازاول شروعش نکنین 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

شاید داشته میومدهمون لحظه کنجشک ریده کنجشگا هماهنگ نمیکنن با ادم که

خیلیا ماشین از کارواش میارن عصر کثیفه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

من جوابشو بیخیال نشدم بچه اا بخام قهرم کنم دنبالم میاد چی بهش بگم و چیکار کنم

فکر نکنم اصلا بیاد چون دنبال بهانه برای رفتنه عزیز…

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

عزیزم پدر شما ماشین داره هر روز با یه شلنگ آب داره تمیزش میکنه؟

یا هر روز خدا میده کارواش 

بنظرم گیر الکی بود یکم 

منم اوایل دوران دوستی با نامزدم ماشین پدرش بود و اونقدرا هم ماشین نو نبود خیلی جاهاش ایراد داشت نامزدم گفت اگر میبینی ماشین تر و تمیز نیست دیگه هر روز دست یکیمونه انشالله میگیرم چند وقته دیگه و گرفت 

اون لحظه اصلا مدل ماشین برام مهم نبود اصلاااا 

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨