یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه جالب نمیدونستمبه نظرت کاری میشه کرد که دیگه این حالت تند پیش نیادخیلی عصاب خورد کنه خیلیی
نه کاری نمیشه کرد .
نوع معمولیش اینه که زمان در دوران کودکی خیلی کند تر میگذشت تا حالا که بزرگ شدیم هرچه سن بره بالاتر زمان منقبضتر میشه . حتی مکان هم منقبض میشه . کوچه های دوران کودکیمون اگر مونده باشن و حالا ناگهانی ببینمشون کوتاه تر شدن و خانه ها کوچکتر .
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
چه جالب 😳🤔تاحالا این موضوع رو ندیدمولی تند شدن زمان خیلی اذیتم کرده
اذیت نداره . یه تجربه استثنایی هست . البته همه در زمان پریدن از خواب اینو تجربه کردن . به طور مثال شما یه خواب طولانی میبینی که با مادرت از بازا اومدین خونه ساعتها نشستین بعد داداشت در خونه رو زد از خواب میپری میبینی یکی داره در خونه رو میزنه . اون خواب طولانی رو شما در مدت زمان چند لحظه شنیدن صدای در و بیدار شدن از خواب دیدی . در خواب زمان میتونه کش بیاد میتونه منقبص بشه و حتی جلو و عقب بشه . مثلا شما خواب میبینی مادربزرگت که سالها قبل از تولد بچت فوت کرده دست بچت رو گرفته ببره پارک .
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .