2777
2789
عنوان

یکم عکسهای خوشمزه و خوشگل ببینیم 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 105 پست
حالت چطوره امروز خوبی؟؟

خوبم فداتشم خداروشکر، اره امروز بهترم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ب روی ماهت خداروشکر، خوبم با روزهای پایانی بارداری دست و پنجه نرم میکنم😂

به سلامتی و‌شادی در پناه خدا 

چند وقت یکبار میام اینجا ببینم چند روز دیگه مونده تا جانای زیبا رو در آغوش بگیری در پناه خدا 🥰

به سلامتی و‌شادی در پناه خدا چند وقت یکبار میام اینجا ببینم چند روز دیگه مونده تا جانای زیبا رو در آ ...

فداتشم قربونت برم لطف داری، چه میکنی با این گرمای هوا؟🤕🤕 ۵ روز دیگه بستری میشم، ۲۱ آگوست وقت سزارین دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام نسترن خانوم💕💕💕عکس ها عالی بود🌹🌹🌹

چطوری فداتشم؟ خسته نباشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فداتشم قربونت برم لطف داری، چه میکنی با این گرمای هوا؟🤕🤕 ۵ روز دیگه بستری میشم، ۲۱ آگوست وقت سزاری ...

به سلامتی. و شادی در پناه خدا 😘

استخر و سفر و پاساژگردی ، عیب نداره ، هوای گرم بهتره از زمستون