2777
2789

نه عزیزم مثل آب خشک میشه

اونی که رد میندازه ترشحه.

برای اطمینان دستمال بزار و سرفه محکم بکن و راه برو.اگه خیس شد یعنی نشتی داره

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان نگاه کردم باز خیس بود فک کردم فقط صبح بوده احتمالا کیسه آبه😭

برو بیمارستان یه تست میگیرن از واژن همونجا بهت میگن ترشحه یا کیسه آب فک کنم اسمش آمینوشوره

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

تستش سخته ؟میتزسم عوارض داشته باشه سونو برم معلوم نمیکنه ؟

نه منم نرفتم منم ترشح دارم مثل شما تو تاپیکای قدیمی خوندم اینو 

بزن گوگل ببین چجوریه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

نه منم نرفتم منم ترشح دارم مثل شما تو تاپیکای قدیمی خوندم اینو بزن گوگل ببین چجوریه

شما بارداری ؟ ترشحت چجوری ؟ بر من مث آب ولی خشک میشه رد سفید یا زرد واسه همین یکم خیالم راحت پنج ماهمه

شما بارداری ؟ ترشحت چجوری ؟ بر من مث آب ولی خشک میشه رد سفید یا زرد واسه همین یکم خیالم راحت پنج ماه ...

آره برا منم همینجوریه من هشت ماهمه

میگن آب داخل کیسه آب شفافه سفید و زرد نیس اینا ترشحه حالا اگه استرس داری برو بیمارستان 

من خیلی وقته این ترشحات رو دارم هر بار هم رفتم سونو مایع آمنیوتیک به اندازه بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

آره برا منم همینجوریه من هشت ماهمهمیگن آب داخل کیسه آب شفافه سفید و زرد نیس اینا ترشحه حالا اگه استر ...

فک کنم اینم آب باشه چون خیس میشه غلظت نداره ولی خشک میشه رد میندازه خوبه هشت ماهه من پنج ماهم

فک کنم اینم آب باشه چون خیس میشه غلظت نداره ولی خشک میشه رد میندازه خوبه هشت ماهه من پنج ماهم

پس حتما برو برا منم بعد اینکه خشک میشه لباس زیرم سفید یا زرد میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا