2777
2789
عنوان

حس میکنم خیلی بدبخت و بدشانسم😔

66 بازدید | 5 پست

چرا باید اینجوری شه نتایج تیر 

امید من به تیر بود 

تربیت معلم که نشد 

از اینورم اونچیزی که میخوام دولتی نمیارم

همه آرزوهام داره به باد میره 

خاک تو سرم

ترازت چندشده 

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶۷۵۲

رشته های انسانی به جز فرهنگیان با سوابق هم میتونی بری دانشگاه و فرقی نداره آزاد بخونی یا دولتی

مثلا حقوق بخوای چه دولتی لیسانس گرفته باشی چه آزاد چه حتی پیام نور به هر حال باید آزمون وکالت و سردفتری و ... شرکت کنی قبول بشی 

یا روانشناسی لیسانس بهترین دانشگاه دولتی هم بازارکار زیادی نداره برای شاغل شدن باید ارشد و دکتری بگیری و کارگاه های مختلف شرکت کنی یعنی به تلاشت حین تحصیل و ادامه دادنش بستگی داره نه مدرک دولتی و آزاد میتونی ارشد بری دولتی

حسابداری هم باید مهارت کسب کنی کارآموزی بری نرم افزارهاشو یاد بگیری  

با این تراز فکر میکنم آزاد این رشته ها رو بیاری حتی شده با سوابق پس غصه نخور 

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
رشته های انسانی به جز فرهنگیان با سوابق هم میتونی بری دانشگاه و فرقی نداره آزاد بخونی یا دولتیمثلا ح ...

ممنون از دلداریت😔

بیشتر از حرفای اطرافیانم خسته شدم 

هی طعنه میزنن بیشتر میخونی میشد نخوندی اینجوری شد 

ممنون از دلداریت😔بیشتر از حرفای اطرافیانم خسته شدم هی طعنه میزنن بیشتر میخونی میشد نخوندی اینجوری ش ...

خواهش میکنم به خدا حقیقته 

مهم اینه که خودت میدونی تلاش کردی کنکور هم ناعدالتی زیاد داره و فقط به خوندن نیست عوامل دیگه هم هست استرس یکیشه به نظرم پشت کنکور نمون این رشته ها هرکدوم علاقه داری بخون و تو اون مسیر تلاش کن مگه این عاشق معلمی باشی و خودتو نتونی تو رشته دیگه تصور کنی اگه هدفت فقط فرهنگیانه یک سال دیگه به خودت فرصت بده

خواهش میکنم به خدا حقیقته مهم اینه که خودت میدونی تلاش کردی کنکور هم ناعدالتی زیاد داره و فقط به خون ...

اصلا شرایط پشت موندن ندارم واقعا 

این سال هم ناعدالتی به حد اعلا رسیده 

به روانشناسی علاقه زیادی دارم بعد تربیت معلم علاقم روانشناسی بود روانشناسی پیام نور رو میزنم میرم دیگه حال ندارم پشت بمونم 

افتضاح بود امسال سال بعد از این افتضاح تره