2777
2789
عنوان

اصفهانی ها میشه بیاین

73 بازدید | 15 پست

کدوم شهر اصفهان واسه زندگی خوبه هم آبو هواش بهتر باشه هم امکانات و موقعیتش اصلا چیزی نمیدونم از اصفهان میخوام از گیلان بیام اونجا واسه زندگی کلا میخوام دور بشم از اینجا یکی شیراز مد نطرم بود یکی اصفهان بنظرتون کدوم هواش بهتره چون من خودم شمالی ام آبو هوا واسم مهمه نمیخواستم خیلی گرم باشه جاهای سرد سیر هم خوشم نمیاد خودم تنها میخوام برم یه خونه اجاره کنم زندگی کنم توی شرایط خوبی نیستم باید یه کاری هم دستو پا کنم ۳۵ سالمه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

ما ملکشهریم

همین 😕

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیراز بیا از لحاظ غدایی و مردمی و کار عالیه هوا هم با اصفهان در ی حد هستن

کجای شیراز ؟چون میخوام از توی دیوار قیمت خونه ها رو ببینم 

هوای اصفهان خیلی خوب نیست

خودم حس میکردم آدم های خوبی داشته باشه واسه همین مد نظر بود 

اصفهان تابستون خیلی گرم وخشک هست شیرازم همینطور منتهااصفهان جنوب شهرشم باکلاسه ولی خب شیرازنمیشه جنوب شهرش زندگی‌کنی 

اخلاقا۱۸۰درجه باهم فرق‌میکنه دوتاشهر

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
بودجه ات چقدره؟ برای رهن و اجاره

نمیخوام همه پولمو بابت خونه بدم یه سوییت حتی بدون خواب هم باشه واسم کافیه فقط میخوام محله امن باشه و همون سوییت کوچیک تمیز و با امکانات از چه قیمت هایی رهنش شروع میسه جای خوب باشه ،چون حس میکنم اجاره دادن واسم سخت میشه رهن کنم 

اصفهان از شیراز خنکتر هست 

کار توی اصفهان بهتر پیدا میشه 

اینکه کدوم شهر امکاناتش بیشتر خب مسلما مرکز استان شما بایدببینی بودجه ات چقدره اگه حوالی اصفهان بخوای

نزدیکترین ها سپاهان شهر .بهارستان .شاهین شهر.خمینی شهر

ملک شهر وفولاد شهر هست 

نمیخوام همه پولمو بابت خونه بدم یه سوییت حتی بدون خواب هم باشه واسم کافیه فقط میخوام محله امن باشه و ...

قبل اینکه رفتم کنی بلند شو بیاداصفهان و شیراز و شهرهای حومه هردو رو ببین. اینجوری نمیشه پاشی بیای 

ولی شیراز خوبه 

خب قیمت سوخت ک نمیدونم 

ولی جاهای گرون شیراز و خیلی امن 

قصرالدشت

چمران

معالی اباد

نیایش

زرهی

قدوسی غربی

عفیف اباد و ستارخان 

جاهای متوسط و امن. 

ارم

دوران 

فرصت شیرازی 

سفیر

رحمت 

توی کمربندی  شیراز هم شهرک های جدیدی ساخته شده ک خیلی امن و ارزونتر داخل شهر هست و فوق العاده آروم مثل شهرک فرهنیگان یا برف فروشان 

صنابع و صدرا هم یکم دیرتر جاهای دیگه هست ولی امن و خوب

اصفهان استان بزرگیه و آب‌وهوای بخش‌هاش فرق زیادی با هم داره. اگه بخوای از نظر گرما و سرما و امکانات زندگی بهترین انتخاب‌ها رو بدونی، باید چند نکته رو توجه کنی

1. آب‌وهوای بهتر

شهرضا → آب‌وهوای معتدل‌تر نسبت به خود اصفهان، تابستون‌ها گرم ولی شب‌ها خنک، زمستون‌ها ملایم‌تر.

فریدون‌شهر → خنک‌ترین نقطه استان، تابستون عالی ولی زمستون خیلی سرد و برفی.

نجف‌آباد → تابستون‌ها گرم ولی خشک و قابل تحمل، زمستون‌ها سرد ملایم. رطوبت کم.

سمیرم → هوای کوهستانی، تابستون خنک، زمستون سرد.

خوانسار و گلپایگان → تابستون‌های معتدل، زمستون‌ها نسبتاً سرد، طبیعت زیبا.

2. امکانات و کیفیت زندگی

اگر به امکانات پزشکی، آموزشی، شغلی و خرید اهمیت میده، معمولاً شهرهایی که به مرکز استان نزدیک‌ترن یا جمعیت بالاتری دارن بهترن:

اصفهان (مرکز استان) → بیشترین امکانات، ولی گرمای تابستون و شلوغی زیاده.

نجف‌آباد → نزدیک به اصفهان، امکانات خوب، بازار و مراکز درمانی زیاد.

کاشان → شهر بزرگ با امکانات کامل، ولی تابستون‌ها بسیار گرم.

خمینی‌شهر → امکانات خوب ولی تراکم جمعیت بالاست.

شهرضا → امکانات کافی و آب‌وهوای نسبتاً مناسب.

جمع‌بندی پیشنهادی من

اگه آب‌وهوای معتدل و امکانات خوب هر دو مهمه:

نجف‌آباد و شهرضا بهترین تعادل رو دارن.

اگه فقط دنبال خنکیه: سمیرم یا فریدون‌شهر (ولی زمستون‌های خیلی سرد رو باید تحمل کنه).

اگه امکانات کامل اولویت اولته اصفهان شهر یا کاشان

ببین خوده شهر اصفهان ؟امکاناتش نسبت به شیراز شاید بهتر باشه هواش هم تابستون با شیراز یکیه تقریبا اما دور اطرافش مثلا فریدن شهر چادگان داران اینا خیلی خنکه ولی زمستون و پاییز خیلی سرده اینجاها