2777
2789
عنوان

اعتماد به نفسم اومده پایین

84 بازدید | 12 پست

نمیتونم حرف بزنم مثلا ده بار باید مرور کنم ک سوتی ندی پشت تلفن و اینکه اصلا نمیدونم چی بگم ، مثال زنگ زده بودم واسه کلیپ پارتم صحبت کنم اصلا اولش نمیدونستم چی بگم و چجوری بگم منظورمو برسونم رسمی تر

قبلش نکات مهمو بنویس......من هر وقت میرم دکتر سوالامو مینویسم که چرت و پرت نگم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقان منم زنگ‌زدم نوبت سونو بگیرم اینقدر پشت تلفن صوتی دادم منشی عزیزم دقیقان چی میخای😐😫

میگن جلوی آیینه باید تمرین کنی تو جمع های شلوغ بیشتر شرکت کن خب میشی من دیگ حوصله جمع رو ندارم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

دقیقان منم زنگ‌زدم نوبت سونو بگیرم اینقدر پشت تلفن صوتی دادم منشی عزیزم دقیقان چی میخای😐😫میگن جلوی ...

تو جمع اینقدر سوتی دادم هر وقت دهنم باز میکنم شوهرم احساس میکنم خجالت میکشه

تو جمع اینقدر سوتی دادم هر وقت دهنم باز میکنم شوهرم احساس میکنم خجالت میکشه

میفهمم گلم سخته ولی تمرین کن و قرص پرانول بپیر بخور قبل اینک جایی بری برای استرس هست🥰

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چون چیدمان کلمات سخته هول میشم تپق میزنم وگرنه اوکیم طوری نیس لکنتی باشم

شاید اینطوری بتونی بهتر بشی،عجله نکن وشمرده شمرده حرف بزن،فکرنکن باید توی دوثانیه کل مطلب و بگی،واینکه آدامس سقز ساده بخر عطاریا دارن،وقتی تنهایی توی خونه بذار دهنت وبجو،خیلی به فک و صحبت کردن کمک میکنه.

من اصلا نمیدونم اول باید چی بگم مقدمه چینیم اصلا خوب نیس

خوب همون نمیدونم رو تو خلوت خودت بنویس.......................همینکه روی کاغذ بیاد باز مطالب جدیدتر به ذهنت میرسه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خوب همون نمیدونم رو تو خلوت خودت بنویس.......................همینکه روی کاغذ بیاد باز مطالب جدیدتر ب ...

چی بنویسم عزیزم وقتی هیچ ایده ای ندارم ، مثلا میخوام برم بانک که اصلا نمیدونم چی بگم یا اداره جات چی بگم اصلا

چی بنویسم عزیزم وقتی هیچ ایده ای ندارم ، مثلا میخوام برم بانک که اصلا نمیدونم چی بگم یا اداره جات چی ...

آخه نمیشه هیچی ندونی.....همون سلام رو بنویس همون بقول خودت سوتیا رو بنویس