نمیتونم حرف بزنم مثلا ده بار باید مرور کنم ک سوتی ندی پشت تلفن و اینکه اصلا نمیدونم چی بگم ، مثال زنگ زده بودم واسه کلیپ پارتم صحبت کنم اصلا اولش نمیدونستم چی بگم و چجوری بگم منظورمو برسونم رسمی تر
قبلش نکات مهمو بنویس......من هر وقت میرم دکتر سوالامو مینویسم که چرت و پرت نگم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
شاید اینطوری بتونی بهتر بشی،عجله نکن وشمرده شمرده حرف بزن،فکرنکن باید توی دوثانیه کل مطلب و بگی،واینکه آدامس سقز ساده بخر عطاریا دارن،وقتی تنهایی توی خونه بذار دهنت وبجو،خیلی به فک و صحبت کردن کمک میکنه.
من اصلا نمیدونم اول باید چی بگم مقدمه چینیم اصلا خوب نیس
خوب همون نمیدونم رو تو خلوت خودت بنویس.......................همینکه روی کاغذ بیاد باز مطالب جدیدتر به ذهنت میرسه
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
چی بنویسم عزیزم وقتی هیچ ایده ای ندارم ، مثلا میخوام برم بانک که اصلا نمیدونم چی بگم یا اداره جات چی ...
آخه نمیشه هیچی ندونی.....همون سلام رو بنویس همون بقول خودت سوتیا رو بنویس