2777
2789

۷۰۰ از حقوقم هست و یسری موارد دیگه میخواستم برم سفر که کنسل کردم ابان ماه میرم و با پول شوهرم 

بنظرتون برم طلای کم اجرت بگیرم یا دلار ؟ نمیخوامم ماشین عوض کنم 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

دلار

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بگی شغلت چیه

وزارت راه و شهرسازی کارمند هستم از حقوقم و وام ۳۵۰ که اسفند گرفتم شده ۷۰۰ 

وامم ولی ۱۰ ساله و ۴ درصد سود 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

سریع طلا فروشی

چقدم همگی علاقه به طلا دارین 

من بودم میزاشتم رو پول ماشین خودم یه ماکسیما میخریدم 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂