2777
2789
عنوان

بازیهای بچه یکساله

57 بازدید | 9 پست

سلام 

خانوما تو خونه چه بازیهایی میکنین با بچه های یکسالتون؟ 

پسر من خیلی ماشالا شیطونه واقعا گاهی تو خونه کم میارم 

اسباب بازی زیاد داره ولی زود ازشون خسته میشه همش میخواد از مبل بره بالا یه لحظم نمیتونم به کارام برسم

یا علی💙

منم پسرم ۱۷ ماهشه عاشق توپ بازی هست اینم یه دفعه که با اسباب بازی هاش بازی کرد دیگه نمیکنه دائم چسبیده بهم منم میزارمش رو کابینت یه خوراکی میزلرم جلوش کارهام میکنم 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂

توپ بازی خونه سازی البته عاشق خراب کردنشونن یاهروسیله ای علاقه داشته باشه بب خطرباشه میدم بازی کنه مثلن از تیکه‌پارچه های رنگی‌خوششون میاد یاجعبه دستمال‌بعدم پارش‌میکنن ذوق میکنن

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توپ بازی خونه سازی البته عاشق خراب کردنشونن یاهروسیله ای علاقه داشته باشه بب خطرباشه میدم بازی کنه م ...

همه ی این بازیارو باهاش انجام دادم تکراری شدن براش

جدیدا هم دستمال یا مو میبینه میبره سمت دهنش قبلا اینجوری نبود

یا علی💙

رو کابینت خطرناک نیست؟ پسر شما چند ماهگی راه افتاد؟

نه مراقبش هستم میگم اوخ میشی بشین دیگه کاری نمیکنه 

۱۳ ماهگی یک ماه بعد تولدش راه افتاد 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
نه مراقبش هستم میگم اوخ میشی بشین دیگه کاری نمیکنه ۱۳ ماهگی یک ماه بعد تولدش راه افتاد

خدا حفظش کنه

پسر من از مبل میره بالا،  یه دستشو تکیه میده به دیوار بااون یکی کلیدو خاموش روشن میکنه ولی کلا دوتا دستاشو ول نکرده تاحالا

1سالو 18روزشه

دستشم میگیریم که تاتی تاتی بره چند قدم باهامون برمیداره بعدش زود میشینه 

رو نوک پاشم راه میره پسر شماهم اوایل اینطور بود قبل راه افتادن؟ 

یا علی💙

ممنونم گلم 

آره ماهم تاتی تاتی میبردیمش حتی بلند نبود بشینه یه دفعه میره نگران نباش فقط وقتی از مبل و بلندی بالا میره یا هر کار دیگه بهش نگو نکن بشین چون بیشتر کنجکاو میشه سرش یه طور گرم کن منم پسرم از مبل میرفت بالا ذوق میکرد یه طور سرگرمش کردم کم کم از سرش افتاد 

ممنونم گلم آره ماهم تاتی تاتی میبردیمش حتی بلند نبود بشینه یه دفعه میره نگران نباش فقط وقتی از مبل و ...

بخدا وقتی بیداره حتی چند ثانیم یجا بند نمیشه حالا هنوز راه نمیره ولی یکسره دارم دنبالش میدوأم مامانم اینا میگن چقد لاغر شدی

ببخشید هروقت حوصله داشتی میشه برام تایپ کنی غذا چیا میدی به گل پسرت

پسر من جدیدا خیلی بدغذا شده روشو برمیگردونه به همه

یا علی💙

همه ی این بازیارو باهاش انجام دادم تکراری شدن براشجدیدا هم دستمال یا مو میبینه میبره سمت دهنش قبلا ا ...

بچه کنجکاوه اگه مو دوست داده یه دونه عروسک دختراهست موداره موهاش محکمه براش بگیر

بی شک باران زیباترین نعمت خداست