2777
2789
عنوان

جلسه 74 ورزش🥇

69 بازدید | 7 پست

1ساعت و 20دقیقه تمام

وزنه و حرکات ترکیبی و تکی 💪🏻🏋🏻‍♀️

... 

وعده بعد ورزش 

یک تخم مرغ ابپز +سیب زمینی ابپز+قارج کبابی+گوجه کبابی😋

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

سیسی آب نشدی شما 🤦‍♀️

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 شدم میخام فیت شم و به ایده آلم برسم

چند کیلویی؟😁

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

چند کیلویی؟😁

وزن نکردم نزدیک 4ماهه

اخرین وزنم توی اولای فروردین 70بود البته نزدیک پریودی بود حساب کن 69 

الان کمترم اما وزن نکردم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
وزن نکردم نزدیک 4ماههاخرین وزنم توی اولای فروردین 70بود البته نزدیک پریودی بود حساب کن 69 الان کمترم ...

حتما الان کمترم شدی 😁

زیاد 💪🏻😁

👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻