نه اصلا الان دیگه تکنولوژی و دنیا در حال پیشرفته و روش های سنتی دیگه داره از دور خارج میشه از طرفی دوتا از دوستام که زبان خوندن و فارغن حتی توی ازمون استخدامی امسال هم رشتشون نبود خودت رو درگیر این رشته ها نکن
اره حرفتونو قبول دارمفعلا باید تک به تک به فامیلامون بفهمونم که پشت میمونمهعی خدا روم نمیشه الان به ...
وای نه دختر اشتباه نکن به هیج عنوان به فامیل هات نگو الکی به خانوادت بگو که بهشون بگن داری آموزشگاهی مهارتی چیزی یاد میگیری یا یه جای با حقوق کم برا روحیه خودت کار میکنی که سر از کارت در نیارن و دخالت نکنن به هیچ عنوان به فامیل بها نده پاش برسه انگیزت رو شدید میگیرن و ناامیدت میکنن من حتی به خانوادمم نمیگم و یه کلاس متفرقه دیگه ثبت نام کردم که فک کنن کل تایمم رو اون میگیره گیر ندن و کم انگیزم کنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اصلا الان دیگه تکنولوژی و دنیا در حال پیشرفته و روش های سنتی دیگه داره از دور خارج میشه از طرفی د ...
یعنی آموزشگاهها هم نتونستن استخدام شن ؟اخه همشون اگهی میزارن خواستم کنکور زبان بدم نظام قدیم هستم میترسم ازپس تجربی برنیام اخه تو باز میکرو خوندی زیستت بهتر ازمنه 😅
وای نه دختر اشتباه نکن به هیج عنوان به فامیل هات نگو الکی به خانوادت بگو که بهشون بگن داری آموزشگاهی ...
متاسفانه مادرم اصلا زرنگ نیستش جلو همه میشینه میگه دختر من درساش خوبه و فلانه اصلا یکم سیاست نداره بابا اگر درسای من خوبه یا من لباسم اینجوریه به اونا اخه چ ربطی داره
اصلا بزار هر چی بخوان بگن
میدونی امروز تولدم بود اصلا خدا قشنگ هدیشو بهم داد🙂💔