2777
2789

چه پلنی دارین؟ بگید تا سال دیگه همین موقع تگتون کنم ببینیم چه کردیم ::)

من اول از همه میخوام گوشیو بذارم کنار (کنکور دارم) و فقط شب واسه گزارشکار دادن ایتا آنلاین بشم یا مسائل واقعا درسی و ضروری

منظم باشم و جدی تر از قبل بخونم

ورزش کنم و صبح زود بیدار بشم

منظم باشم و با برنامه پیش برم

وزنمو بیشتر کنم

و در آخر ان‌شاالله رشته ای که میخوام قبول بشم💚

نصیحتی، تجربه ای، حرفی داری خوشحال میشم بهم بگی..✨

بعد این تاپیک تا سال دیگه نمیام سایتتت

اللهم عجل لولیک الفرج✨

من میخوام تا سال دیگ ماشینم رو عوض کنم 

و ماشین رویاهام رو بخرم🥹

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر شغلی که دوست دارم با هیکلی که مدنظرمه :))) یادت نره تگ کنی 😚

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

ان شاء الله کنکور ارشد ادبیات شرکت کنم و ارشدمو بخونم

آزمون استخدامی دبیری شرکت کنم ببینم خدا چی میخواد. کنکور انسانیم که خیلی خوب بود ان شاء الله تو این دوتا آزمونمم موفق بشم

حداقل دوتا مقاله هم بدم بیرون

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)