2777
2789
عنوان

سال دیگه این موقع میخواین در چه جایگاهی باشین✨

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاء الله کنکور ارشد ادبیات شرکت کنم و ارشدمو بخونمآزمون استخدامی دبیری شرکت کنم ببینم خدا چی میخو ...

چه اهداف خفنییی انشالله که میرسی به همشونن✨

اللهم عجل لولیک الفرج✨

جااان انشالله✨نههه انشالله به شرط حیاتتتت تاپیک میزنم تگت میکنم😌💚

ان شالله سالم و موفق باشی 🤍🌿

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

ایجانممم انشالا که میخریی💗برا منم دعا کنن

مرسی عزیزم❤️

چشم حتما

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

امسال میذی دوازدهم؟ منم میرم دوازدهم گوشیرو‌خیلی وقته کنار گذاشتم یجورای ( هیچ اپلیکیشنی ندارم) یا ب ...

آره میرم دوازدهمم

منم تو اپا زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه بیام سایت دیگه رفتنم با خداست😂

دیگه میگم یه ساله کلا از ریشه بندازمش دور نمیمیرم که

راستش بین 2 تا رشته شک دارم ولی درکل هرکدومو بخوام باید زیر 1000 بشم انشاالله😭✨

اللهم عجل لولیک الفرج✨

بیا بگیر برداررررر راحت شممم😭😂

هعی😂😭 اگه واقعاا چاق نیستی خوش اندامی درگیر نکن خودتو

اینو میگم چون اطرافیانمو میبینم که واقعاااا نرمالن و حتی یکمم چاق نیستن ولی تو فکر لاغری ان😑💔

اللهم عجل لولیک الفرج✨