2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم اره ولی اگه دکتر امپول ریه زده باشه برا باردار دیگه احتیاجی ب دستگاه نیست

آمپول ریه رو حتما همه میزنن یا نه چند هفته تزریق میکنن

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

فک کنم اره ولی اگه دکتر امپول ریه زده باشه برا باردار دیگه احتیاجی ب دستگاه نیست

ب من احتمال زایمان زودتر رو داد ولی برام آمپول ریه ننوشت چرا

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره زیر 38هفاه نارس حساب میشه نباید تو دستگاه بلشه

نباید بره دستگاه ؟؟یا باید بره؟؟به‌وزن‌هم ربطی داره؟؟مصلن وزن جنین بالا باشه ممکنه نره،؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ی نارس یعنی بچه زیر ۳۷ هفته عزیزم که داخل دستگاه رفتن بستگی داره به وزن نوزاد و تنفس و...و بچه ز ...

من الان وارد ۳۵شدم بهم احتمال داد زودتر زایمان کنم ولی برام آمپول ریه ننوشت ...از طرفی توی ۳۱هفته وزن بچه۲۱۷۰بود الان بنظرت چقدع؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نباید بره دستگاه ؟؟یا باید بره؟؟به‌وزن‌هم ربطی داره؟؟مصلن وزن جنین بالا باشه ممکنه نره،؟؟

اونم اره ولی اگه زیر 38باشه مارس محسوب میشه و چند وقتی می‌ره دستگاه ولی خطر ندارع خیلی کم بستری میشه 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

من الان وارد ۳۵شدم بهم احتمال داد زودتر زایمان کنم ولی برام آمپول ریه ننوشت ...از طرفی توی ۳۱هفته وز ...

بطور میانگین هر هفته بچه تو این دوره ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم اضافه میکنه اگر رشدش نرمال بوده باشد

هفته 32 → حدود ۲۳۲۰ گرم

هفته 33 → حدود ۲۴۷۰ گرم

هفته 34 → حدود ۲۶۲۰ گرم

ابتدای هفته 35 → حدود ۲۷۷۰ گرم (۲٫۷ کیلو)

معمولاً این آمپول را بین هفته ۲۴ تا ۳۴ برای مادرانی که احتمال زایمان زودرس دارن تزریق میکنن

بعد از ۳۴ هفته، ریه‌های بیشتر نوزادان کامل شده و نیاز جدی به این آمپول کمتره مگر اینکه پزشک شرایط خاصی ببینه

وزن خوب جنینت هم باعث میشه ک نگرانی کمتر باشه

اونم اره ولی اگه زیر 38باشه مارس محسوب میشه و چند وقتی می‌ره دستگاه ولی خطر ندارع خیلی کم بستری میشه

آها کی اینطور حالا تصمیم دارم فردا بزنگم ب مطب یاد آوری کنم که اگر نیاز بود بنویسه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بطور میانگین هر هفته بچه تو این دوره ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم اضافه میکنه اگر رشدش نرمال بوده باشدهفته 32 → ح ...

مرسی ازشما عزیزم این چارت وزنی ک‌فرستادی متوسط وزن جنین هاس؟؟یا طبق وزن جنین من حساب کردی ؟؟من تصمیم داشتم فردا مطب زنگ بزنم بهش یاد آوری کنم برای آمپول ریه با اینکه سه روز پیش نوبت داشتم برام ننوشت ...یعنی بعد هفته ۳۴دیگ دنیا بیاد وزنش خوب باشه دستگاه نمیرع؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40