خانوم_هومنم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2751 عنوان با سهمیه پنج درصدی چه درصدایی برای پزشکی تهران مناسبن 79 بازدید | 10 پست با وجود سهمیه ۵ درصدی چه درصدایی لازمه تا آوردن پزشکی تهران ؟ اصلا تاثیری داره براش؟ خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨ 1404/05/24 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 سهمیه پنج درصد تهش پزشکیه ایران رو میکنه تهران رتبه عالی میخواد اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
خانوم_هومنم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2751 اثر که داره میدونم میگم مثلا درصدا در چه حدی باشن میانگین ۷۰ درصدم میشه؟ خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
خانوم_هومنم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2751 سهمیه پنج درصد تهش پزشکیه ایران رو میکنه تهران رتبه عالی میخواد ایران که شهریه پردازه خب نمیدونی ایران چه درصدایی لازمه براش خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
خانوم_هومنم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2751 بیاید تاپیکم 🥲 خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
خانوم_هومنم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2751 . خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 ایران که شهریه پردازه خب نمیدونی ایران چه درصدایی لازمه براش درصد نه ولی دوستم ترازش 10500 بود دراومد اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
خانوم_هومنم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2751 درصد نه ولی دوستم ترازش 10500 بود دراومد اها بازم خیلی تلاش زیادی میخواد من میگم تاثیر زیادی نداره تو سطح خوب کسی باور نمیکنه خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 اها بازم خیلی تلاش زیادی میخواد من میگم تاثیر زیادی نداره تو سطح خوب کسی باور نمیکنه تو رتبه های کم تاثیرش کمه یهو 20 هزارو میتونه بکنه 15 هزار ولی 1000 رو تهش 900 بکنه اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
خانوم_هومنم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2751 تو رتبه های کم تاثیرش کمه یهو 20 هزارو میتونه بکنه 15 هزار ولی 1000 رو تهش 900 بکنه آره منم شنیدم .. خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨