2777
2789
عنوان

بستنی سه بعدی میهن

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 48 پست

همه میگن نمیخریم نمیخریم اگه واقعا این بود الان میهن ورشکسته شده بود😂🤌

البته شما محصولاتی که اسرائیلی هستن رو هم احتمالا تحریم کردید دیگه اره 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

فقط فاز اینایی که میگن نمیخرم به خاطر اعتراضات😂نوابغ گرامی میهن کلی شرکت زیر مجموعه داره که هر روز ...

من کاری ندارم به چیزی. ولی کسی چشم داره ما که بستنی رو نیگا می کنه مارک پنیر و کره و شیر و... هم می بینه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو اینستا یچیزی دیدن فکر میکنن دارن کار بزرگی انجام میدن😂 تا برنج و روغنی هم که میخورن برا همین داس ...

والا یه مشت جوگیر تو اکسپلور میچرخن نطق میفرماین

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

یه چی یاد گرفتن عین طوطی فقط تکرار میکنن

مزه خاصی نمیده😂😂

بخدا ادم حزصش میگیره 

همین بچه‌های ۱۲ تا ۱۸ ۱۹ ساله رو الکی سپر خودشون میکنن

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

چ داستانی چیشده تو اینستاتوضیح میدی😂🙏🏻

تعلیق میشم اخه🥲😂

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

پس بیخیال🥺

تو کامنتا توضیح دادن دوستان

من کاری ندارم به چیزی. ولی کسی چشم داره ما که بستنی رو نیگا می کنه مارک پنیر و کره و شیر و... هم می ...

بخدا😂 اینا حتما فتوسنتز میکنن 

من کاری ندارم به چیزی. ولی کسی چشم داره ما که بستنی رو نیگا می کنه مارک پنیر و کره و شیر و... هم می ...

عزیزم مارک کره و شیر نوشته میهن ولی خیلی خوراکیای دیگه رو میهن تولید میکنه با اسم دیگه میفروشه فروشگاه های خیلی معروفی که همتون خرید میکنین مال میهنه ساختمون های زیادی هست که خیلیا زندگی میکنن توش مال میهنه باشگاه فوتبال زمین چمن و خیلی چیزای دیگه مال میهنه

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️