2777
2789
عنوان

به عالم در اعتقاد دارید

179 بازدید | 20 پست

ینی ما خودمون انتخاب کردیم باشیم؟ شخصی که روزی خودکشی میکنه انتخاب کرده حضور داشته باشه؟ اونی که با معلولیت به دنیا میاد انتخاب کرده که باشه؟ 

نه بابا 

مگه طرف اسکوله اخه 

عالم ذر هست بله ولی انتخاب و ...نه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دینمون رو هم خودمون انتخاب کردیم

فقط اونایی که انتخاب کردن با درد و رنج بمیرن، مثلا کشته و مثله بشن یا تجاوز کنن بهشون یا شکنجه بشن برای جالبه 🤔

مثلا طرف گفته من دوست دارم برم زیر کامیون له بشم من اینو انتخاب میکنم یا مثلا سختیهای زیادی بکشن تو زندگی یا از فشار زندگی و روحی و روانی دیوانه بشن

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

انتخاب مرگ رو نمیدونم من در حد انتخاب پدرمادر و دین فقط شنیدم

زندگی دیگه شامل همه چی میشه دیگه

دین رو نشدیم اصلا با عقل جور در نمیاد

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

من شنیده بودم در عالم ذر خدا اولین خلقتمون رو بنا گذاشته و ما فقط شهادت به یگانگی و وجودش دادیم ... نشنیده بودم انتخاب کرده باشیم ...!!!

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

این که از اول شرایط این باشه همه چیزو انتخاب کنیم منطقی نیست

خب چرا اصلا برای تجربه اش بدنیا میایم؟

وقتی همه چیز از پیش انتخاب و تعیین شده پس اراده ما چیه این وسط؟

این عالم وجود داره ولی اینطوری نیست که همه چیزو انتخاب کرده باشیم