2777
2789
عیب نداره هرچی که پیش اومده مهم اینه که میدونی بعد از این حواست هست

اهم ولی چ فایده وقتی دارم داغون میشم

آقایون  ب من درخواست بدید ببینم شرفتومیبرم ب نی نی یارم اطلاع میدم🤬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس کن الان بودش میخواستی چیکار کنی

اخه اون خیلی خوش اخلاق بود کوچیک ترین بی احترامی بهم نمیکرد

اهااا پس منظورت اینه که انتخاب کردی بعد که دیدی خوب نبود پشیمون شدی ببخشید که انقدر رک گفتم ولی درست ...

اره 

اخه اون خیلی خوش اخلاق بود کوچیک ترین بی احترامی بهم نمیکرد

این‌پشیمونی هست که اتفاق افتاده البته هیچوقت یادت نمیره اما کم کم باهاش کنار میای عیب نداره فدا سرت ولی سعی کن با ظاهر کسی رو انتخاب نکنی باطنه که مهمه

اره

اهوم 

یه پسر هست که عاشق یکی بود اون‌دختر رو خیلی خیلییییی دوست‌داشت خیللللییییاااا در حدی که اون دختر خودش گفته بود من میدونم هیچکس اندازه تو‌دوسم نداره‌ در این حد و خیلی کارا براش کرده اما دختره باهاش کات کرد و رفت توی تنهایی و روابط سطحی با کسای دیگه 

اون پسره میخواست باهاش ازدواج کنه و دختره گفت نمیخوام ازدواج کنم اصلا 

بنظرت توی اینده چی میشه ؟

این‌پشیمونی هست که اتفاق افتاده البته هیچوقت یادت نمیره اما کم کم باهاش کنار میای عیب نداره فدا سرت ...

اره واقعا باطن مهمه خیلی زیاااااد

اهوم یه پسر هست که عاشق یکی بود اون‌دختر رو خیلی خیلییییی دوست‌داشت خیللللییییاااا در حدی که اون دخت ...

اگ پسر خوبی بوده ک ضرر کرده تویی اینده نچندان دور ضربه میخوره

این‌پشیمونی هست که اتفاق افتاده البته هیچوقت یادت نمیره اما کم کم باهاش کنار میای عیب نداره فدا سرت ...

خیلی خوب حرف میزنی🥺🥺😟

اگ پسر خوبی بوده ک ضرر کرده تویی اینده نچندان دور ضربه میخوره

هر ازگاهی میاد با پسره حرف میزنه پسره هم هواشو داره همیشه وقتی دلش پره میره باهاش دردو دلاشو میکنه و همین که حرفاش تموم شد بی محلی میکنه و میره😐😂 البته نه اینجوری که حالت توهین داشته باشه ها ولی بزور جواب میده یا خودش هیچی نمیگه 

خیلی خوب حرف میزنی🥺🥺😟

فدات 😅

باور کن همه چی میگذره و حالت خوب میشه همه ی ما ادما یبار تو زندگیمون اشتباه میکنیم و کلی چیزا بابتش یاد میگیریم در عوض توی اینده میشه خیلی خوشبخت تر باشی 🙂