2777
2789
عنوان

بچه ها کیا تا به حال کلیسا رفتن علامت سوال بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 34 پست

من فروردین ماه رفتم بیشتر دیگه حالت نمایشگاه با موزه شکل داره آره باز بود ولی منم یکشنبه رفتم 

اتاق های جدا داشت که قبلا جای عبادت راهبه ها بوده اونجا میتونی بشینی

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلیسا وانک اصفهان رفتم ولی راستش یادم نیست چندشنبه بود ولی داخلش خیلی قشنگ بود. حس خوبی داشت

ععععع 

خیلی دلم می خواد برم خیلی 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

من هم ایران هم خارج از ایران رفتم کلیسا،  اون حس معنوی که ما توی مسجد و امام زاده داریم برای من تداعی نشد ، طبعا چون از ابتدا برای دعا با مسجد و....مأنوس شده ام.

نیازی به هماهنگی نداره ، البته یکسری کلیساها هستن که اجازه ورود افراد غیر مسیحی رو نمیدن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

من فروردین ماه رفتم بیشتر دیگه حالت نمایشگاه با موزه شکل داره آره باز بود ولی منم یکشنبه رفتم اتاق ه ...

ععععع 

پس میرم همین تهران رفتی دیگه ؟

کلیسای مریم مقدس رفتی یا یوسف ؟

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

کلیسا وانک اصفهان رفتم ولی راستش یادم نیست چندشنبه بود ولی داخلش خیلی قشنگ بود. حس خوبی داشت

همیشه باز است چون کلیسای عبادی نیست موزه است

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

تهران کریم خان غیر یکشنبه ها تا یه ساعت مشخص میذاره نه هیچی نمیخواد ولی نمیتونی عکس بگیری

ععععع اشکالی نداره فقط دلم می خواد یه نیم ساعت بشینم ببینم همون حس معنوی رو میگیرم ازش 

آها یعنی مراسم باشه نمی زارن بری داخل

کلا بسته بود درش همیشه

اونروز رد میشدیم بریم گردش چون سر کوچه بود

دیدیم بازه رفتیم دیدیم مراسم دارن! 

دیگه یادم نیست کسی مرده بود یا آیین برگزار میکردن!

من هم ایران هم خارج از ایران رفتم کلیسا، اون حس معنوی که ما توی مسجد و امام زاده داریم برای من تداع ...

درسته پس قبلش میگم که من مسیحی نیستم بعدا مشکل نشه 

به هر حال بستگی به خیلی عوامل داره