2777
2789
عنوان

انتخاب رشته ریاضی

76 بازدید | 13 پست

سلام خانما هر سوالی در مورد انتخاب رشته ریاضی دارید بپرسید

اگه بین چند تا رسته و بازار کار و اینا موندید می‌تونم راهنماییتون کنم

اگر برا انتخاب رشته کامل دنبال مشاور می‌گردید درخواست بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمران یا معماری

باید ببینی کدوم به روحیاتت بیشتر می‌خوره

معماری موقعیت شغلی بهتری داره رشته نرم ترین و اگه رو بازار کار و موقعیت اجتماعیش حساسی برا خانما موقعیت خوبیه هر چند خودم زیاد موافق نیستم که رشته رو صرفا برا بازار کارش انتخاب کنی

عمران درسای سنگین تری داره تخصصیه و رنگ و بوی ریاضی رو بیشتر داره بر خلاف معماری که بیشتر رنگ و بوی هنر و داره

اما عمران بازار کار راکدی داره

پیشنهاد من اول هیچ کدوم و بعد معماری

نمیدونم علوم کامپیوتر برم یا فرهنگیان 🤕مزایای فرهنگیان در برابر عقده ی دانشگاه و رشته تاپ 😑😂

روحیاتت چطوریه

فرهنگیان موقعیتت جای پیشرفت نداره

اپلای و این داستانا اذیتت می‌کنه

اعصابت می‌کشه برا فرهنگیان؟

حقوق ثابت داری مزایای خوبی داری اما این حقوقه نسبت به علوم کامپیوتر زیاد ایده آل نیست علوم کامپیوتر موقعیت برای ادامه تحصیل و اپلای بهتری داره

روحیاتت چطوریهفرهنگیان موقعیتت جای پیشرفت ندارهاپلای و این داستانا اذیتت می‌کنهاعصابت می‌کشه برا فره ...

علوم کامپیوتر اگه قصد مهاجرت نباشه بازم میشه گفت از فرهنگیان بهتره

روحیاتت چطوریهفرهنگیان موقعیتت جای پیشرفت ندارهاپلای و این داستانا اذیتت می‌کنهاعصابت می‌کشه برا فره ...

من قصد اپلای ندارم 

ولی از نهم به هر کدوم از معلمام گفتم شاید معلم بشم گفتن حیفی برو رشته مهندسی بخون استعدادشم تو خودم می بینم

اما اعصابم برای درس دادن یکم ضعیفه نمیدونم چی کار کنم

از طرفی هم فرهنگیان واقعا مزایا داره

به نظرتون مهندسی بهتره با فرهنگیانمثلا عمران یا فرهنگیان

ببین سوالت به پارامترای زبادی بستگی داره

مهمترینش خانواده

اگه قراره مهندسی بخونی و بعد خانواده موافق محیط کارت نباشن فرهنگیان انتخاب بهتریه

اما رشته های مهندسی رو توی اولویت بزار

مهندسی عمران بازار کار راکدی داره نظرت در مورد بقیه مهندسیا چیه عزیزم؟

من قصد اپلای ندارم ولی از نهم به هر کدوم از معلمام گفتم شاید معلم بشم گفتن حیفی برو رشته مهندسی بخون ...

مزایای فرهنگیان در مقابل مزایایی که بعد از تحصیل توی رشته مهندسی بدست میاری کمه 

ببین الان خوبه ها

مثلا تو به عنوان یه دختر ۱۸ ساله یه درامد معقولی داری

در حالی که تو رشته های مهندسی این درامده نیست

حالا اگه وارد رشته های مهندسی بشی توی ۲۵ ۲۶ سالگی حقوقت چند برابر فرهنگیانه، امکان اپلای بیشتری داری

بازار کار گسترده تری داره

اما اگر خانواده حساسن و ممکنه اجازه کار کردن توی رشته های مهندسی رو ندن فرهنگیان

ولی مهندسی به استعدادات امکان پیشرفت می‌ده

در نهایت مهمترین پارامتر

علاقه

بین مدیریت مالی حسابداری یا تحلیلگر مالی درآمد و بازار کار کدوم بهتره مهندسی هوافضا برای خانوم ها خو ...

بین مدیریت ها مدیریت بازرگانی رو پیشنهاد می‌کنم

مهندسی هوافضا برای خانما زیاد بازار کار ایده آلی نداره اما این رشته ارتباط نزدیکی با مهندسی شیمی و گرایش سیالات مهندسی مکانیک داره که هر دوی اینها بازار کار خوبی دارن