2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دین داری مدرن خخخب همون نماز رو بخونید میشه شکرگذاری دنبال زیربغل مار میگردی😐

نماز که میخونیم . 

نه عزیزم کسی دنبال زیر بغل مار نیست . این شکر گزاری بیشتر ما متوجه اون چیزی که داریم میکنه . 

داشتم کتاب معجزه شکر گزاری  که توی ۲۸ روز انجام میدن میخوندم . 

شاید یکی دوس نداره نماز بخونه حوصله ی مناسک نماز رو نداره چه ربطی به زیر بغل مار داره

ملت هم ی چیزی میزنن . والا من نمازمم میخونم . اما وقتی این کتاب خوندم میگم  شاید ما جایی بد میریم و این ۲۸ روز کمک کنه برای رسیدن به خواستمون . شاید داریم جایی کفر نعمت میکنیم . 

شاید یکی دوس نداره نماز بخونه حوصله ی مناسک نماز رو نداره چه ربطی به زیر بغل مار داره

نماز دستورش تو قران اومده 

تو احادیث اومده 

حالا این من دراوردی ها هم بدک نیست بهتراز هیچیه 

ولی بدونید که نماز چیز دیگه اس 

حال نداره بخونه خب خداهم حال نداره بهش نعمت بده 

دیگه توقع نداشته باش

نماز دستورش تو قران اومده تو احادیث اومده حالا این من دراوردی ها هم بدک نیست بهتراز هیچیه ولی بدونید ...

خداروشکر که خدا مثل شما حساب کتاب نمیکنه لطفا تو ارتباط خدا و بقیه ی بنده هاش دخالت نکنید

ملت هم ی چیزی میزنن . والا من نمازمم میخونم . اما وقتی این کتاب خوندم میگم شاید ما جایی بد میریم و ...

ملت نمیزنند 

شما توهم میزنی 

اخه ادم خوب قران که از پیامبره رو ول کردی 

عجب بی عقلایی هستی شماها 

این کپیه یک هزارم قرانه 

ادمی که میخواد درسشو خوب پس بده 

میره جزوه بیخودی میخونه یا جزوه ایی میخونه که اصل باشه توش همه چی باشه؟؟؟

لطفا یه مثقال فکرکنید 

خداروشکر که خدا مثل شما حساب کتاب نمیکنه لطفا تو ارتباط خدا و بقیه ی بنده هاش دخالت نکنید

اون مو رو از ماست میکشه 

اون مال قدیم هابود که نه اسلامی بود نه  دینی 

نه الان که من دارم به زور تو کله ات میکنم ولی لجاجت باعث بشه قبول نکنی 

نه این خبرا نیست 

الان بچه دوساله دیگه درک داره 

قبول نکنی از دستت رفته 

حالا هی برو به روش زرتشت دعا کن تا علف زیرپات سبز بشه 

حتما شمع هم روشن میکنید و هی میگید خداروشکرررر خخ

اینم خوبه 

من نمیگم بده ولی خب ادم با فهم برو مدرک اصلی و درجه یکشو بخون 

امان از دست شماها که متعجبم چی تو سراتونه 😐😐

اون مو رو از ماست میکشه اون مال قدیم هابود که نه اسلامی بود نه دینی نه الان که من دارم به زور تو کل ...

اولا کی به تو حق و اجازه ی اینو داده که بخوای به زور چیزی رو تو کله ی کسی بکنی؟بعدشم تو برو حساب اعمال خودتو داشته باش به تو هیچ ربطی نداره که من زرتشتی ام مسلمونم گبرم یا چی تا زمانی که بی ادبا و عقده ایی هایی مثل تو توی جامعه باشن اسلام از اینی که شده هم منفور تر میشه

حتما شمع هم روشن میکنید و هی میگید خداروشکرررر خخاینم خوبه من نمیگم بده ولی خب ادم با فهم برو مدرک ا ...

تو سر ما مغزه ولی تو سر تو مطمئنم پهنه برو پی کارت ریپلای نزن عقده ای بیچاره