2777
2789

مامانم دو قلو بارداره دختر و پسر من ۱۵ سالمه و تا الان تک فرزند بودم

خیلی خوشحالم ولی از یه چیزی نگرانم که نکنه از فاصله سنی زیاد نتونم باهاشون ارتباط بگیرم 

میدونین منظور من تو آینده س من نمیخوام جا مادرشون باشم 

دلم میخواد مثل یه رفیق کمکشون کنم یه فرد قابل اعتمادی تو زندگی شون باشم 

دلم میخواد بلفرض وقتی ۲۰ سالشون شد بدون توجه به فاصله سنیمون باهم بریم بیرون حرف های دلشونو راحت به من بزنن

اما میدونین همش فک میکنم که قرار نیست ما باهم هیج ارتباطی داشته باشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری یه خوبی ای هم داره اینه که چون یجورایی فاصله سنیتون زیاده و جای مادرشونی دیگه اون حسادت و رقابتی که بین خواهر و برادرا هست رو ندارید و دلسوزی بیشتری نسبت بهشون داری مثل محبت بین مادر و فرزند

من با یکی از خواهرام ده سال و با اون یکی ۱۸ سال اختلاف سنی دارم

واقعا هم مثل مامانشونم

بزرگ بشن می‌تونید رفاقت کنید ولی تا بچه ان همون حس مادرانه داره 

الانم اتفاقا مامانم بارداره اختلاف سنیم با این می‌شه ۲۱ سال 

من با یکی از خواهرام ده سال و با اون یکی ۱۸ سال اختلاف سنی دارمواقعا هم مثل مامانشونمبزرگ بشن می‌تون ...

مادرتون چند سالشه

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم
من با یکی از خواهرام ده سال و با اون یکی ۱۸ سال اختلاف سنی دارمواقعا هم مثل مامانشونمبزرگ بشن می‌تون ...

اوف مغزم رگ به رگ شد

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت