2777
2789
عنوان

زن رونالدو خیلی خوش شانسه واقعا

1343 بازدید | 88 پست

فکر کن فروشنده معمولی تو بوتیک باشی که یه بازیکن معروف پولدار ازت خوشش بیاد اونم رونالدوی که وفادار خوش اخلاق و ثروتمندو معروفه 

از فرش به عرش الهی رسید 

چطور بعضی ها انقدر خوش شانسن انگار خدا ویژه هواشونو داره 

چی بگم

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از اول هواش رو داشت و خوشگل افریدتش!فروشنده معمولی هم نبود فروشنده یکی از برندهای لاکچری بود که رونالدو و بقیه افراد مشهور ازش خرید میکردن!کلا ادم خوش شانس از بدو تولد خوش شانسه😁

نمیدونم چرا همه میگن خوش شانسه !چون پولداره .اینقدر رونالدو سختگیره ،مادرشو نگو مادر رونالدو عفریته اصل مادرشوهره .رونالدو گفته بزن تو گوشتم حق بی احترامی نداری ۴ صبح بیدارش میکنه ورزشای سخت داره از بیرون اره خیلی قشنگه ولی باید صبر داشته باشی با این مرد بیشتر دخترا نتونستن باش کنار بیان جز جورجینا.خودشم پولداره جورجینا 

رونالدو مجرده 😂

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

حتما لیاقتش داشته 

تحمل مادر شوهر رو کرده

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

از کجا میدونی رونالدو تاحالا بهش خیانت نکرده

نکرده مگه مثل این آشغلاست  که نه قیافه دارن نه پول و همه کارم میکنن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.