2777
2789
عنوان

درد زیاد ناف تو بارداری

60 بازدید | 8 پست

خانوما من باردارم الان ۲۴هفته هستم،یه هفته ای میشه پهلوهام و نافم ب شدت تیر میکشه ،اصلا راحت نمیتونم دراز بکشم ،خواب ندارم یعنی دراز میکشم دادم بلند میشه از درد،  ؛نافم یه جوری تیر میزنه انگار ازتو شکم بچه داره میکشه؛خواهشا راه حلی دارین بگین 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....

این دردا توی بارداری طبیعی هست کل بدن استخون همه چیزت بهم میریزه من ۳۱ هفته هستم مچ دستم دردگرفته دکتر گفت طبیعی هست تحمل کن

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یه چند روزی نافم درد میکرد یعنی از داخل می‌سوخت 

هر موقع دردش شروع میشد اصلا نمیتونستم حرکت کنم فقط دراز می‌کشیدمو نفس عمیق بعد خوب میشد.

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این دردا توی بارداری طبیعی هست کل بدن استخون همه چیزت بهم میریزه من ۳۱ هفته هستم مچ دستم دردگرفته دک ...

دارم داغون میشم  از درد زیاد گریم گرفته ،نمیدونم تا کی ادامه داره

منم یه چند روزی نافم درد میکرد یعنی از داخل می‌سوخت هر موقع دردش شروع میشد اصلا نمیتونستم حرکت کنم ف ...

برا من نمیسوزه احساس می‌کنم داره کش میاد،خمیده راه میرم نمیتونم درست راه برم نفسم میره

دارم داغون میشم از درد زیاد گریم گرفته ،نمیدونم تا کی ادامه داره

با دکترت یه مشورت بکن اما اکثرا دردا توی بارداری طبیعی من الان نمیتونم بخوابم نه راه برم نه بشینم همش دستشویی برو خسته شدم

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت
با دکترت یه مشورت بکن اما اکثرا دردا توی بارداری طبیعی من الان نمیتونم بخوابم نه راه برم نه بشینم هم ...

رفتم  دکتر سونو کرد گفت باید تحمل کنی،فیبروم هم دارم اونم فشار میاره