2777
2789
عنوان

کنکوریای تجربی بیاین سوال دارم

70 بازدید | 3 پست

من رشتم تجربیه خرداد ۴۰۳ دوازدهمم تموم شد و همه امتحانای نهایی شرکت کردم ولی متاسفانه ۵ تا تجدید داشتم تابستون قرار بود برم امتحانارو پاس کنم که یه اتفاقی افتاد و مشکل پیش اومد نتونستم حاضر باشم سر امتحانا من از دهمم ۴ تا تجدیدی داشتم از یازدهمم ۴ تا تجدیدی داشتم حتی اوناروهم نتونستم حاضر بشم سر امتحانا و پاسشون کنم مجبور شدم برم مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنم تا بتونم دیپلمم رو بگیرم رفتم دی ماه امتحانای دهم و یازدهم رو پاس کردم موند دروس دوازدهم افتاده ام که اونارو هم قرار بود خرداد امسال برم پاس کنم که یکی از عزیزامو از دست دادم نشد حاضر شم تو امتحانا قراره شهریور برم پاس کنمشون دو بار کنکور دادم یه بار پارسال و یه بارم امسال اردیبهشت تیر ماهم قرار بود برم کنکور بدم که نشد  

میشه بهم بگین واسه ترمیم معدل کنکور ۴۰۵ من کدوم درسارو میتونم امتحان بدم ؟ من تا حالا ترمیم معدل شرکت نکردم ثبت نام کردم حتی سایت تعیین کرده فقط کدوم درسارو میتونم امتحان بدم ولی فقط ادبیات ۲ رو شرکت کردم و امتحان دادم

الان تکلیف این ترمیم معدلم چی میشه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.