2777
2789
عنوان

راه ترک گناه

125 بازدید | 14 پست
راهکارهای ترک گناه:
  • تقویت ایمان و باورهای دینی:
    با مطالعه قرآن و احادیث، شرکت در مجالس مذهبی و تفکر در آیات الهی، می‌توان ایمان خود را تقویت کرد و به اهمیت ترک گناه پی برد.
  • افزایش آگاهی دینی:
    با مطالعه کتب و مقالات دینی، شرکت در کلاس‌های آموزشی و مشورت با علما و روحانیون، می‌توان اطلاعات خود را درباره گناهان و عواقب آن‌ها افزایش داد.
  • دوری از محیط‌های گناه‌آلود:
    دوری از مکان‌ها و افرادی که زمینه‌ساز گناه هستند، می‌تواند از ارتکاب گناه جلوگیری کند.
  • توجه به عواقب گناه:
    با تفکر در عواقب دنیوی و اخروی گناه، می‌توان از ارتکاب آن باز ایستاد و به عواقب ناگوار آن توجه کرد.
  • توسل به دعا و استغفار:
    دعا و استغفار به درگاه خداوند، می‌تواند انسان را در ترک گناه یاری رساند و از عواقب آن در امان دارد.
  • انجام کارهای خیر:
    انجام کارهای خیر و نیکو، می‌تواند انسان را از گناه دور کند و به سوی کمال سوق دهد.
  • توجه به لذت‌های حلال:
    با توجه به لذت‌های حلال و مشروع، می‌توان از لذت‌های حرام و گناه آلود دوری کرد.
  • ورزش و تفریحات سالم:
    ورزش و تفریحات سالم، می‌تواند انسان را از افکار منفی و وسوسه‌های گناه دور کند.
  • مطالعه کتاب و مقالات:
    مطالعه کتاب و مقالات در زمینه‌های مختلف، می‌تواند به افزایش آگاهی و رشد فکری انسان کمک کند و او را از ارتکاب گناه باز دارد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا عزیرم دین را که بگذاری کنار گناه نمیکنی چون منطقی شدی!

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

الان میفرستم

البته میدونم وسواس از شیطانه ولی واسه من ارثی نمیدونم چه کنم 

هعف شیطان ارثی بهمون حمله میکنه 

البته بیشتر از دست رفتار های بابام خسته میشم 

بنظرت حتی اگه ارثی باشه میره ؟

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

با خانواده ات وقت بگذرون

هع😂 بابا خانواده رو ول کن 

بی منطق افسرده بابام وسواس خیلی دیگه فیر منطقی داره اونارو اصن ول‌کن 

تو اتاق خودم حالم خوشه 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

البته میدونم وسواس از شیطانه ولی واسه من ارثی نمیدونم چه کنم هعف شیطان ارثی بهمون حمله میکنه البته ب ...

نمیدونم عزیزم اگر چیزی ارثی  باشه باید برید دکتر از محیط های گناه آلود دوری کنید حتی از خانواده