2777
2789

این خانواده فک میکنم دو سه تا پسر و ی دختر داشتن..دوتا از پسرها و دخترشون جنی میشن و میوفتن تو دشتو کوه اینا برای زندگی

دخترشون ک کلاااا جن توش نفوذ کرده بود پارسال فوت شد تو پنجاه سالگی..

مااا خیلییی چیزای ترررسناک و شوک کننده ازشون جلومون اتفاق افتاد بود..مثلا یبار برای دخترشون اش برده بودم جلوم بود..نمیدونم حواسم پرت چیشد ک یهو در ان واحد از جلو در حیاط سردراورد

دیروزم برای پسرشون شله زرد برده بودم دیدم تو خونه یه گوشه نشسته و داره به دیوار نگاه میکنه

بعد کلا کلچه..دیدم رو سرش قد دوتا بند انگشت شاخ در اورد

شماها افراد این مدلی رو تاحالا دیدین؟تجربیات اینطوریتونو بگین

تو در برابر چشمانم نیستی اما تمام انچه که میبینم تویی:>

خدایا صبری عطا کن تا اول مهر 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار میگی رفتن کوه ی بار میگی نشسته خونه

عزیز خواهره و برادره رفتن تو دشتوکوه برای خودشون حالت کلبه طور درست کردن

اونجا ک شله بردم خونه مادرشون بود..همسایه مادربزرگم

اون ک شاخ نداره ولی تو صد در صد مارو گوش مخملی تصور کردی جانم

چرا باید دروغ بگم جانم؟اینقد راحت همو قضاوت نکنیم

موضوع برای ویو خوردن و تایپک زدن کم نیست

😂😂😂😂😂👊👊👊👊👊👊

😂😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

کاش میشد تورو فالو کرد👊👊👊

واای😂❤️