2777
2789
عنوان

چرا همش دنبال توجهه نامزدم😂➕شات

1748 بازدید | 93 پست

همش ازم توجه میخواد

یه کاری میکنه باید واکنش نشون بدم ندم همش میگه چرا نکردی 

مثلا استوری میزاره جواب ندم میگه چرا ندادی 

یا عکس میفرسته میگه حس میکنم به اندازه کافی خوشت نیومده😂 

نمیدونم چیکار کنم چه رفتاری داشته باشم

من نسبت به اون جدی ترم 

اون خیلی کلا شوخ طبع و اهل مسخره بازیه 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حوصلت سرنمیره خوبه که

اره ولی عصبی میشم یکی همش میگه چرا این کارو نکردی چرا اون کارو نکردی

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

خب انعطاف داشته باش خیلی خوبه نسبت بهت حس داره توجه میخواد ازش تعریف کن از غذا خودش استوری می‌ذاره واکنش نشون بده نزار دل مرده بشه ذوقش بره گناه داره 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

ربطی نداره جدی یا شوخ پارتنرت توقع داره همونجور که به پیام تو توجه میکنه توجه کنی به‌پیاماشحق داره ک ...

توجه میکنم

ولی اون توجه زیاد میخواد

انتظار داره عکس میفرسته پنجاه خط چیز بنویسم 

همونجور توجه کن از این چیزای کوچیک که از دستت ب. میاد دریغ نکن انسالله زندگیتون پایدار ❤️🌿

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

عوق

ممنون😂

منم شوهرم که جواب نمیده ناراحت میشم اوایل به رو میوردم درست نشد  ولی الان به رو خودم نمیارم ولی دلخورم ازش 

حالا اون احساسشو باهات درمیون میذاره نذارمث من خلقش تنگ بشه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫