2777
2789

من واسه ۸ تا لباس خونگی دوسه ق پودر میزنم

یعنی یه پیمانه مایع لباسشوی داشتم با اون می ریریختم اندازش اینقدر میشد بعد لباسا تا یکی دو روز خوشبو میشن بعد چند روز بوی کهنگی نای مانند میگیرن 

فهیمدم پیمانه ام درست نیست اینسری واسه ۸ تا لباس ، یه لیوان یه بار مصرف پودر ریختم

خوبه؟

شما به چقدر لباس چقدر پودر می ریزید و پیمانتون چیه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

شمام حس کردید که پودرا جدیدا انگار نرم کننده چیزی داخلشون هست یه حالت چربی مانند به لباس میدن رو بسته اش رو خودم نوشته بود حاوی اسیدهای چرب 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا پودر نمیریزیم، مایع لباس شویی

بو مایع به شدت زننده و زیاده دوسه تا تو خونه دارم یکی دوبار از هرکدوم بیشتر استفاده نکردم مونده کلا رو دستم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

زیاد نیست؟

من کلا هرچقدر لباس باشه اندازه یک پیمانه و نیم مایع لباسشویی میریزم 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

من چشمی میریم اونقدر که پدر هارو ت. ماشین لباس سویی ببینم مثلا اندازه یه کفه دست مودر بیینم تو ماشین لباس شویی و یا وقتی جعبه پودر دستمه سرش رو تا نصفه خم می کنم دوبار تکونش میدم که پودر بریزه 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

خیلی میریزیبعد پودر چرا استفاده میکنی لباسو خراب میکنهمایع استفاده کن و همراهش هم نرم کننده برای بوی ...

مایع زیاد دارم بوشون خییییییلی زیاده مخصوصا اکتیو که بوش افتصاحه

پودر بو نداره

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
زیاد نیست؟من کلا هرچقدر لباس باشه اندازه یک پیمانه و نیم مایع لباسشویی میریزم

نمیدونم بلد نیستم 

مایع نمیتونم ایتفاده کنم بوهاش افتضاحه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
مایع زیاد دارم بوشون خییییییلی زیاده مخصوصا اکتیو که بوش افتصاحهپودر بو نداره

من پرسیل میزنم راضیم بوش هم اندازه است یا هفتهاگه نشورم تو کشو بمونه بوش رو لباسه ولی زننده نیست البته ما کلالباس هامون بیشتر از دوروز رو تنمون نمیمونه