2777
2789
عنوان

پسرم تب کرده

133 بازدید | 21 پست

سلام پسرم نه ماهشه . سه روز پیش تب کرده بود . هر کاری میکردم پایین نمیومد . استامینوفن اصلا اثر نمیکرد . دیشب بردیم بیمارستان اونجا آمپول زدن آوردیم خونه . بعد دو ساعت بدنش یخ یخ شده بود . امروز دیگه تب نداره ولی کلا خیییییلی بیحاله . سه روزه هیچی نخورده فقط شیر میخوره . با وجودی که دیگه دارو نمیدم ولی خیلی میخوایه . نگرانشم . تجربه این چنینی دارین ؟ چرا اینجوری شده به نظرتون . 

دقیقا یه بار که پسرم کوچیک بود ازش بالا رفته بود و بردمش بیمارستان اونجا بهش آمپول زدن و بعد چند ساع ...

آلان دمای بدنش اوکیه . ولی خیلی بی حاله . همش میخوابه . پسرم که همش دنبال من بود هر جا میرفتم گریه میکرد الان بی حال یه جا افتاده . هیچی هم نمیخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه علایم دیگع سرماخوردگی نداره . بچتون دندون درآوردنی چجوری بود ؟ فک میکنم از دندونشه . راحت درآورد ...

فقط شیر بهش بده 

همون کفایت میکنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مریضه 

پاهاشو تو آب نمک بذار وقتی تب میکنه

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
داره ولی شدید نه . روزی یکی دوبار .

گوشش نمیکشه با دستش؟

اگر اسهال حتما دوباره ببر دکتر کمبود آب بچه رو بیحال میکنه 

اسهال مربوط به  دندون درآوردن باعث بیحالی نمیشه 

آب سیب بهش بده بخوره 

برنج و گوشت و سیب زمینی کته کن ی کوچولو نمک بزن شده در حد ۲ تا قاشق بده بخوره