2777
2789
عنوان

چطوری این حیون ها رو ببخشم

295 بازدید | 36 پست

بچه ها چند وقت پیش یه زن و شوهر کثافت سر هیچی به من حمله کردن و من کلی توی اون اتفاق آسیب جسمی و روحی دیدم

گیر ندید به اینکه چرا این کارو کردن انقدر مسخره است که حد نداره دلیلش اینکه چرا به بچه ما گفتی از جلو در برو کنار دارم ماشین میارم بیرون

قانون بی در و پیکر و داغون ما هم که کاری نمیکنه نتیجه شکایت فقط یه دیه و جریمه شد این مملکت بی در و پیکر قانون نداره که اگر داشت وضعمون این نبود و هر خری اجازه هر کاری رو به خودش نمی داد

حالا مشکل من اینه چطور از اون حادثه بیرون بیام

من کلی آسیب جسمی و روحی دیدم که آثارش هنوز هم باهامه

واقعا کلی از زمانم همش درگیر مشکلی که اونا برام درست کردن بودم

عمرم رو دوتا عوضی از همه جا بی خبر هدر دادن

واقعا نمی دونم چطور اون اتفاقات و چیزایی که سرم اومد رو فراموش کنم

کل زندگیم مدتهاست بهم ریخته و آسیب های جسمی و روحی درگیرم کرده

چطوری رد بشم از این اتفاق

تراپی هم رفتم ولی فایده ای نداشت

مگه چیکارا کردن که آنقدر آسیب دیدی

عزیزم سوال من رو لطفا جواب بده چرا فقط می خواید کنجکاوی توی جزئیات بکنید

حمله کردن بهم

دوتا حیون حمله کنن به یه نفر طرف جسمی و روحی آسیب میبینه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم سوال من رو لطفا جواب بده چرا فقط می خواید کنجکاوی توی جزئیات بکنیدحمله کردن بهمدوتا حیون حمله ...

خب شما وقتی تاپیک میزنی کمک میخای باید ما بدونم طرف با شما چیکار کرده که انقدررر آسیب دیدی ما ک نمی‌دونیم چی شده چطور میتونیم کمکت کنیم آخه

یکی از تاثیرات مثبت نی نی سایت واسه من فهمیدن این بود که این همه ادم مشکل دار با هزار مدل عقده و کمبود و اختلالات عجیب غریب روانی که اینجا میبینم دارن تو جامعه بین ما رندگی میکنن(بلا نسبت همه کاربران درصد کمی رو میگم)!

واسه همین دیگه وحشی بازی و رفتارهای عجیب غریب مردم خیلی به نظرم ناراحت کننده نمیاد مبذارم پای مشکلات روانیشون!

شما هم به نظرم فکر کن در دیوونه خونه باز بود چند نفر فرار کردن دیگه از بد شانسی گیر شما افتادن فراموش کن و به زندگی ادامه بده

خب شما وقتی تاپیک میزنی کمک میخای باید ما بدونم طرف با شما چیکار کرده که انقدررر آسیب دیدی ما ک نمی‌ ...

شما قصد کمک نداری قصد کنجکاوی داری

الان من اینجا شرح حمله و نقاط آسیب دیده ام رو بخوام بدم که دو کیلومتر باید بنویسم کمکی هم نمیکنه فقط کنجکاوی شپا رو بر طرف میکنه

کمکی نمی تونید بکنید بیشتر اذیت نکنید

فقط بلدید کنجکاوی تو جزئیات کنید

ینی شما به بچه اون زنو شوهر گفتید برو کنار میخوام ماشینو بیارم بیرون به شما حمله کردن؟

بله عزیزم

شروع کردن فحش دادن که منم جواب فحش هاشون رو دادم اومدم تو خونمون ولی زنیکه حیون دنبال من وارد خونه ما شد و باز شروع کرد تهدید و فحش،منم زنگ زدم پلیس و داشتم از اینکه اومده تو خونه ام فیلم می گرفتم که حمله کردن به من

شما قصد کمک نداری قصد کنجکاوی داریالان من اینجا شرح حمله و نقاط آسیب دیده ام رو بخوام بدم که دو کیلو ...

برو بابا فک کردی کی هستی ما بخواهیم کنجکاوی تورو بکنیم حالا 

همینجوری با تراپیت برخورد کردی که خوب نشدی 

واقعا معلومه از لحاظ روانی پاچیدی 

یکی از تاثیرات مثبت نی نی سایت واسه من فهمیدن این بود که این همه ادم مشکل دار با هزار مدل عقده و کمب ...

عزیزم چیزی که شما میگی رو من خودم هم قبول کردم در مورد بعضی مردم ولی موضوع توی این حادثه اینه من آثار آسیب جسمی که دیدم همچنان باهامه

اگر من آسیبی ندیده بودم می تونستم فکر کنم دوتا روانی یه چیزی گفتن رفته ولی به خاطر آسیب هام این داستان طولانی شد و من همچنان باهاش درگیرم

اگر به سادگی چیزی که شما میگید بود خیلی خوب میشد

مگه دیه نگرفتی ؟اسیب جسمانیتو حل کن گلم 

همه ی اتفاقاتو بنویس رو کاغذ آتیش بزن فراموش کن 

کلاس یوگا برو و مدیتیشن کن

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

برو بابا فک کردی کی هستی ما بخواهیم کنجکاوی تورو بکنیم حالا همینجوری با تراپیت برخورد کردی که خوب نش ...

خودت برو بابا

فکر کردم کسی هستم که بتونم اینطوری فکر تو رو درگیر کنم و وقت بذاری هی فضولی کنی تو کار من

از گیری که دادی و ول کن ما نیستی معلومه کی هستم و خیلی برات مهمم

ناراحتی بزن به جاک راه باز کسی جلوت رو نگرفته خوشحالمون هم میکنی

مگه دیه نگرفتی ؟اسیب جسمانیتو حل کن گلم همه ی اتفاقاتو بنویس رو کاغذ آتیش بزن فراموش کن کلاس یوگا بر ...

دیه گرفتم ولی دیه یک دهم هزینه هایی که من به خاطر آسیب هام کردم هم نشد و با درمان هم من مثل اولم نشدم و همچنان درگیر مشکلات جسمیم هستم

شما یه بار کارت به دادگاه بیوفته متوجه میشی دیه هم مبلغش کمه هم ما اصلا نه قانون درست حسابی داریم نه این مملکت صاحاب داره که بخواد به همون قانون عملی بشه

صاحاب و قانون داشت این مملکت هر خری به خودش اجازه این کارا رو نمی داد