2777
2789
عنوان

انقدر دلم گرفته روز جمعه ای

94 بازدید | 12 پست

شوهرم درماه حداقل دوسه بار با دوستاش میرن کوه و جنگل به من که میرسه روز جمعرو همش یا تو گوشیه یا میخابه، بهش میگم بریم بیرون میگه ماشین بنزین نداره سهمیه کارت سوختم تموم شده میگم ازاد بزن میگه نمیدن ازاد. 

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم گرفته 

عکسای قبل و بعد بیماریم رو نگا میکنن دلم میخواد بمیرم

اونقدر شکسته شدم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

تنها نمیزاره جایی برم

خب دیگه از بس پروش کردی که حالا اینطوره وگرنه خودت پا میشی میری....یاام باید به زبون گرفت و خوب رامش کرد لج کردن چیزیو درست نمیکنه...باید به مرد ها بگی باهاشون مهربون باشی مثلا بگی امروز آدینه است میای شام رو ب یم بیرون

یا اگه امشب بریم فلان کافه خیلی شلوغه و خوش میگذره

یا میشه شب بریم کافه امروز دلم خیلی گرفته همش خونه بودم

این جملات زمین تا اسمون فرق میکنه تابه حالت دستوری بگی که من و نمیبری هوی 

یا اینکه برای رفیقات و دوستات وقت داری برا من نداری که ببری بیرون من رو