2777
2789

تمبز بودن و تمبزی خونه خیلی خوبه....

و تربیت درست بچه ها هم که خیلی عالیه 

و حتی باعث آرامش روان آدم میشند....🥰

اما اگر بخواد به حد سخت‌گیری و کمال گرایی باشند 

و از صبح تا شب بشور بساب و 

اون قدر به بچه ها رسیدگی بشه که به خودمون نرسیم 

نه تنها باعث آرامش روان نمیشه بهمون مدال افتخار هم نمیدند.... که هیچ....❤️‍🩹

آخرکار از پا هم درمی‌آیم و زود پیر میشیم و در آخر فکر کنبد همسر و فرزند میان می‌گند دستت درد نکنه ؟ ممنونم ازت؟

نه میگند می خواستی نکنی ما که ازت نخواستیم ...😐

بعد هم شوهره برا خودش می‌ره تفریح و بچه ها هم سر خونه و زندگی خودشون....

و تو می می مونی تن و روان خسته و دست بی نمک....❤️‍🩹

بعد فکر می کنید مهمان هم اون قدررررر توجه به تمبری و تربیت ما می کنه؟ و میاد عمه جای خونه سر می زنند ببینه چقدر تمبزی ؟ نه 

فقط کافیه یکم شلخته و کثیف بشی تا دخالت هاش شروع بشه همین....

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

سلام عزیزم وقتتون بخیر 

راستش من خیلی تاپیک های شما رو دنبال میکنم شمار روانشناسی بالینی خوندید؟من خیلی علاقه دارم 

بنظرتون میتونم قبول شم البته من الان دانشجو کارشناسی هستم و میخوام الان بخونم تا کارشناسیم تموم شد ک سال اول خدا بخواد قبول شم ارشد 

بنظرتون سخته قبول شدن بعد اینکه کار برام پیدا میشه چون دوس دارم مستقل بشم😃

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم وقتتون بخیر راستش من خیلی تاپیک های شما رو دنبال میکنم شمار روانشناسی بالینی خوندید؟من خی ...

سلام عریزم قربان شما ♥️ 

موفق باشید عزیزم 

به نظر من بستگی به خودتون داره که توانایی این رو دارید حین تحصیل برای ادامه بخونید یا خیر 

برای کار گیر اومدن هم فعلآ چیزی معلوم نیست چون الان خیلی از اتفاقاتی پیش اومده که معلوم نیستآینده چی بشه بهتر بشه یا بدتر . اتفاقاتی مثل هوش مصنوعی ، تأسیس دانشگاه مستقل روانشناسی و...

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈