2777
2789
عنوان

لطفا لطفا لطفا اینو جواب بدین 😢

111 بازدید | 13 پست

قبلا توی رابطه ای بودی و این رابطه باعث دردسرایی شده و بنا به همون دردسرا و مشکلات مجبورن دوطرف از هم فاصلخ بگیرن و رابطه رو تموم کنن.الان پسره به دختره گفته که درسته رابطمون باعث اونهمه دردرسر شد  ولی از ارتباطی که باهات داشتم هیچوقت پشیمون نیستم  و گفته که هروقت پیشت بودم حس میکردم یه استرسی منو میگیره و نمیتونم حرفامو بهت بزنم و حس میکردم تو از من سرتری.اینا یعنی اون پسره واقعا دختره رو دوس داشته؟

بستگی به شناخت تو ازش داره اگر واقعا ببخشید لاشی بوده رفته دوراشو زده برگشته ولی نه اگر اینطوری نبوده شاید راست بگه ولی ولی کسی دوبار از یه سوراخ گزیده نمیشه برنگردید

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به شناخت تو ازش داره اگر واقعا ببخشید لاشی بوده رفته دوراشو زده برگشته ولی نه اگر اینطوری نبود ...

نه دوراشو ک نزده توی این مدت بازم پیگیرم بوده ولی من بنا به اون مشکلات نمیتونستم باهاش ادامه بدم

نه دوراشو ک نزده توی این مدت بازم پیگیرم بوده ولی من بنا به اون مشکلات نمیتونستم باهاش ادامه بدم

خب هنوزم اون مشکلات رو داری؟ اگر اذیت میشی می‌دونم جدایی سخته ولی بهتره تموم بشه از یه جایی 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

اره ولی همه پسرا موقع جدایی الکی میگن عاره من لیاقت تو رو نداشتم تو خیلی سرتر بودی تو بهترینی... زر ...

اینکه اره ولی اون توی این مدت پیگیرم بوده اما من نمیتونم ادامه بدم چون هم باعث دردسر اون میشه هم من..من پشیمونم از ارتباط باهاش چون برام دردسر درست شد اما با اینکه بیشتر دردسرا یقه اونو گرفت بازم میگه از ارتباطم با تو هیچوقت پشیمون نیستم

خب مهم اینه ک داره تموم میشه و بهتره توی یه رابطه سمی نمونی

اره درسته فقط دوس دارم بدونم واقعا حرفش راست بود ک میگفت دوسم داره یا الکی میگفته

هر چند دونستنش دردی دوا نمیکنه ولی خب نمیدونم چرا دوس دارم بدونم

اره درسته فقط دوس دارم بدونم واقعا حرفش راست بود ک میگفت دوسم داره یا الکی میگفتههر چند دونستنش دردی ...

بفهمی دوستتم داشته و هنوزم عاشقته... خب اخرش چی؟ 

هی قراره بهش فکر کنی دیگه... من میگم فکر نکن براتم مهم نباشه

⛔️درخواست دوستی ندید🚫