قبلا توی رابطه ای بودی و این رابطه باعث دردسرایی شده و بنا به همون دردسرا و مشکلات مجبورن دوطرف از هم فاصلخ بگیرن و رابطه رو تموم کنن.الان پسره به دختره گفته که درسته رابطمون باعث اونهمه دردرسر شد ولی از ارتباطی که باهات داشتم هیچوقت پشیمون نیستم و گفته که هروقت پیشت بودم حس میکردم یه استرسی منو میگیره و نمیتونم حرفامو بهت بزنم و حس میکردم تو از من سرتری.اینا یعنی اون پسره واقعا دختره رو دوس داشته؟
بستگی به شناخت تو ازش داره اگر واقعا ببخشید لاشی بوده رفته دوراشو زده برگشته ولی نه اگر اینطوری نبوده شاید راست بگه ولی ولی کسی دوبار از یه سوراخ گزیده نمیشه برنگردید
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒 بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛
نه دوراشو ک نزده توی این مدت بازم پیگیرم بوده ولی من بنا به اون مشکلات نمیتونستم باهاش ادامه بدم
خب هنوزم اون مشکلات رو داری؟ اگر اذیت میشی میدونم جدایی سخته ولی بهتره تموم بشه از یه جایی
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒 بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛
اره ولی همه پسرا موقع جدایی الکی میگن عاره من لیاقت تو رو نداشتم تو خیلی سرتر بودی تو بهترینی... زر ...
اینکه اره ولی اون توی این مدت پیگیرم بوده اما من نمیتونم ادامه بدم چون هم باعث دردسر اون میشه هم من..من پشیمونم از ارتباط باهاش چون برام دردسر درست شد اما با اینکه بیشتر دردسرا یقه اونو گرفت بازم میگه از ارتباطم با تو هیچوقت پشیمون نیستم