2777
2789

یک گروه خانوادگی دارند 

تولد همه از بزرگ تا کوچیک خواهر زاده و برادر زاده حتی نوه های خواهر و برادرها را از قبل تبریک میگه 

ولی تولد منو فراموش کرد 

اصلا نمیتونم صاف بشم 

تا میبینم رفته تبریک گفته دلم پر از غم میشه 

چطور برای اونا را یادشه من فراموش شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودت ی یک کیک بگیر با کادو عکس بگیر بذار پیج و پروفایلت بذار ببینه مهم اینه خودت ب خودت اهمیت ب ...

الان چند ماه گذشته 

وقتی میبینم از قبل تولد نوه خواهرشو تبریک میگه یا اعضای خانوادشون خیلی ناراحت میشم 

اگه تازه ازدواج‌کردین شاید ولی بازم‌غیرطبیعیه براهمه یادش باشه برا شما نه شمام تبریک‌نگو فرداش عوضش ...

۱۷ ساله 

دیگه از چشمم افتاده 

حتی بهش گفتم به من تبریک نگفتی بقیه هم نگو 

از عمد سریع به بقیه میگه 

الان چند ماه گذشته وقتی میبینم از قبل تولد نوه خواهرشو تبریک میگه یا اعضای خانوادشون خیلی ناراحت میش ...

اصلا بهش نگو تا متوجه بشه ناراحتی 

هر موقع تولد خودت و بچه هاتون شد 

خودت کیک درست کن یا بخر با کادوهایی که در حد توان هست عکس بگیر بذار تو صفحات مجازی 

اصلا ب روی اونم نیار 

بذار ی بار بهش بربخوره