من دانشجو سال آخرم امروز یکی از کسایی که قبلا حرفش شده راجب ازدواج قرار بود باهم آشنا بشیم قرار شد با خانواده هامون توپارک قرار بزاریم و رفتیم پسره مهندس عمرانه خونه ماشین پول همه چی داره ولی وقتی وقتی حرف زدیم گفت که من دوست ندارم خانمم کار کنه وقتی همه چی هست بشینه تو خونه بره باشگاه بره خوش بگذرونه واسه من تایم بزاره ولی من بش گفتم میخوام کار کنم هرچند نیازی به پول نباشه دوست دارم تو اجتماع باشم گفت اشتباه میکنی گفتم ترجیح میدم از اشتباهاتم درس بگیرم بهش گفتم تو از کارمند خانمت خوشت بیاد بری خواستگاری بهش بگی نرو سر کار قبول میکنه؟ ساکت شد و فکر کنم خوشش نیومد از حرفام مامانم بعدش که فهمید اینارو بهش گفتم ناراحت شده میگه خاستگار به این موقعیت خویو از دست دادی این چه طرز حرف زدن بود وفلان ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم من حرفم بد بوده ؟ اصرار که چرا مسخوایی کار کنی پس تربیت یچه رو میسپاری به کی؟ خانمایی که کارمندن مگه بچه هاشون تربیت نکردن اتفاقاً بهترم تر بیت شدن بهم گفت هدفت از ازدواج چیه گفتم کسی که درکم کنه گفت از چه نظر گفتم از این نظر که شاید من تایم اینو نداشته باشم بعضی وقتا خونه باشم بعضی روزا خسته ام و...