2777
2789
عنوان

معلم مرد برای دبیرستان دخترانه

145 بازدید | 21 پست

یه آیین نامه خوندم نوشته بود معلم مرد برای دوره متوسطه دخترونه از هفتم تا یازدهم ممنوعه واسه دوازدهم مشکلی نداره

دوازدهم مگه با یازدهم فرقی می‌کنه چه ربطی داره چ قانونیه 

ما دهم یازدهم و دوازدهم داشتیم

دبیر ریاضی ، شیمی ، هویت 

نمونه بودم

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ فرقی نداره کاش یکم از دوره جاهلیت بیرون بیایم

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

فکرررر کنم چونکه سال کنکور و مهمه و به نظر عده ای که من قبول ندارم مردا بهتر درس میدن این باشه

البته ما یکی از معلم های پایه یازدهممون مرد بود

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

ما یه معلم مرد داشتیم مجرد بود بعد می‌گفت چون مجردم نمی‌ذارن که برم دبیرستان دخترانه 

ولی در کل فکر نمیکنم قانون باشه که نباید باشه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

چون اکثر کسایی که میتونن به دوازدهما مشاوره بدن برای کنکور و دانشگاه معلمان مرد هستن که هم مشاور کنکورن و هم معلمن و اموزش پرورش با این کار میخواد معلمان مرد در کنار تدریسشون مشاوره هم بدن به دانش اموزا برای کنکور 

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

دوازدهم سال کنکوره و اکثر دبیرای تست و کنکور مردن. زن خیلی کم پیدا میشه

ولی ممنوعیتی وجود نداره. حتی یازدهمم میتونن دبیر مرد داشته باشن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

قانونه آیین نامه داره

دیگه من نمیدونم

پارسال هم دهم و هم یازدهممون دبیر مرد داشتن برای یه سری از دروس

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱