2777
2789
عنوان

رفتار جاری من و پاس‌دادن مهمون

272 بازدید | 17 پست

سلام بچه‌ها، می‌خوام یک اتفاقی که امروز افتاد رو تعریف کنم، نظر شما چیه؟

امروز حدود ساعت ۱:۳۰ ظهر دیدم جاری‌ام که طبقه بالای ما زندگی می‌کنه، اومد و زنگ در ما رو زد. گفت: «بعدازظهر ایکس و ایگرگ (دخترعموهای شوهرم) می‌خوان بیان خونتون، گفتم بهت بگم خونه رو جمع‌وجور کنی.»

من گفتم: «خونه من؟»

گفت: «آره دیگه، به من زنگ زدن.»

در حالی که ایکس و ایگرگ شماره من رو داشتن، چرا مستقیم به من زنگ نزدن؟

من هم گفتم: «نیستم»، و الکی گفتم خونه دوستم دعوتیم، الان هم دارم میرم خونه مادرم که خونه نباشم.

بعدش جاری‌ام گفت: «باید خونه من هم بیان.» اینجا حس کردم جاری‌ام می‌خواست مسئولیت مهمونی رو بندازه گردن من، که خودش سبک‌تر بشه.

به نظرتون برداشت من درسته؟

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ممکنه 

خوب کردی که قبول نکردی 

بازم پیش اومد بگو اگر بخوان بیان اینجا همونجا زنگ میزنن نه به شما 

من مهمونی که بهم زنگ نزده قبول نمیکنم 

چه پرو هستن😐😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دقیقا درسته

پاشو برو خونه مادرت بعدا اگر چیزی هم گفتن بگو من که خبر نداشتم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

ولی من فکر میکنم باهاش تماس گرفتن گفتن عصر میایم خونتون خونه جاریت هم میریم و بهش سپردن به شما هم اطلاع بده

حالا یکی دو ساعت می نشستن و میرفتن مگه چه اشکال داشت

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
بیخیال مهم نیسبهش میگفتی خب اگه میخواستن خونه من بیان به خودم میزنگیدن همین و سریع محل رو ترک کن😂

دقیقا همینکارو کردم

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر