یک سال و دو ، سه ماهه که طلاق گرفتم ولی هنوز منتظرم که برگرده🙃💔و مطمئنم که برمیگرده :)...شمام تعریف کنید روحیه ام بالاتر بره:)!
درخواست دوستی ندین نمیپذیرم⛔️#خیال تو مرا بیخیال عالم کرد دلبرررر😍Fardin😍(میشه برگردی؟قول میدم دختر خوبی باشم🥲)...ز حد بگذشت مشتاقی و صبر اندر غمت یارا ، به وصل خود دوایی کن دل دیوانه ی مارا🥺😔❤️💋ای خدایی که به یعقوب رساندی یوسف،این زمان یوسف من نیز به من باز رسان🥺...فردین عزیزم دوستت دارم♡به اندازهِ حسِ گرمِ اولین لمس آغوشت...🫂❤️دردت به قلبم به قول خودت دین و دنیام😭🔮💖
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی به خانومه تو باشگاهی که میرم با شوهر سابقش هست
میگه چون دوسش دارم
یعنی شوهرش زن داره ولی اومده اینم صیغه کرده گاهی با همه
ده سال پیش جدا شدن
حالا نمیدونم این برگشت محسوب میشه یا سو استفاده
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
دایی همسرم هم بعد بیست سال باز رفت سراغ زن سابقش ولی باز کنار نیومدن و جدا شدن و بچه هاشو هم گقتن فهمیدیم این اتفاق نشدنیه با گذشت زمان هم درست نمیشه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ولی زن دوم خودش هم اومد رو زندگی همین خانم یعنی شوهرش رفت با این خانم دومی به زنش خیانت کرد
پس چیزی که عوض داره گله نداره