2777
2789

ببین یه مدت بی محلی کن.  سرت شلوغ کن،  اصلا پیام و زنگ نداشته باش.  نگو تو محل نمیزاری نگو تو توجه نمیکنی انگار نه انگاروجود داره مثل خودش...  بگو سرم شلوغ بودگوشیم شارژ نداشت ندیدم.  پیش دوستم بودم کلاس بودم خرید بودم.... فاصله بگیر اساسی و سعیخودت مشغول کنی ببین میاد سمتت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک ...

@niniyar‍ 

این چه وضعش این کاربر توی تمام تایپ یک ها این پست رو می ذاره  اعصاب همه رو خورد کرده لطف کنید تعلیقش کنید 

@niniyar‍ 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

خودت میگی ورشکست شده فرار کرده از طلبکارا 

دیشب هم زنگ زده خودش میگه ذهنم درگیره 

بعد توقع داری شب بخیر روز بخیر بگه 

این خودش داغونه 

دیشب نه شب حرف زدین باز تا الان زنگ نزد دیر نیست 

اون دوست پسر دوست دخترن که بیکارن میشینن چت میکنن 

این که درگیر کار و ...

این چرا اینجوری میکنە

براش گزارش بزنید و نی نی یار رو صدا بزنید تا تعلیق بشه بی شخصیت 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹