2777
2789

دیگه عصاب و روان برام نزاشته جاری حروم زادم

ساید بعضیا بگن خب الگوشی بزار تقلید کنه

ولی من خیلی بدم میاد منیریم ی محلس روسری جفت هم

طلا جفت هم

جوراب مثل هم

وسایلای خونه جفت هم

الان النگوخریدم چند هفته پیش امروز دیدم جفته جفته النگوم خریدم ب حدی حالم بد شد ک اومدم خونه پدرشوهرم انقدر بددو بیراه گفتم ک نگو گفتم برید بهش بگید ب شوهرش بگید یا النگوهاشو در میاره میبره عوض میکنه یا دیگه من کم آورردم پای اینکه زندگی حودمم خراب بشه وای میسم ی شری میندازم

میریم هرجا اکثرا نسخرمون میکنن میگن‌نگاه دوقلوها

مادرشوهره حروم زادمم همش پشت اونه

خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به

خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دغدغه ای داری خواهر ول کن توروخدا ، جاری کیه بابا

حتما الگوی خوبی هستی خوش تیپی که مثل تو میگرده دیگه اینکه بد نیست 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

چقدر بی شخصیت و بی عاره طرف

حالا من اگه چیزی داشته باشم ببینم جاریم زودتر پوشیده دیگه نمیپوشم اون چطور اینقدر خودشو سبک میکنه واقعا حق داری

اصلا نرو خونه مادرشوهرت یا خونه اون که نبینن چی داری تو مراسمی پوشیدی غافلگیر بشن😂چی بگم والا طرف مخ نداره

آخ چقدبدم میادازهمچین آدمایی منم نمونشودارم ولی جاریم نیس 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔