2777
2789

؟؟؟

خودم حسی که دارمو درک نمیکنم آنقدر همه رو سعی کردم قانع کنم که راهم درسته خودمم باورم شده اما ته دلم گاهی میگم اگه بر میگشتم به قبل اصلا حتی تلاشی برای شناختنش هم نمیکردم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

ادم تا وقتی ازدواج نکرده کله اش باد داره فکر میکنه همه چی دوس داشتنه بدش ب خودت میای میبینی نه بابا اینجوریام نیست خیلی چچیزای مهم تر از دوس داشتن هست یا چیزای منفی طرف و فکر میکنی میتونی تغییر بدی یا فکر میکنی عوض میشه بدش میبینی ن بابا خر خره حالا هرچیم بکنی 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

ازدواج که هیچ از دوستی هم پشیمونم طرف با چندین دختر آشنا شده و با کلی دختر حرف زده عاشق چندنفرم بوده ...

ای وای عجب بیشعوری بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

علتش چیه؟

علت خاصی نداره واقعا

صرفا حس میکنم شاید حق با خانواده ام بوده و اونقدر آدم هم نیستیم

البته بگم دوسش دارما ولی هم زمان یه حس بدی هم دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

۱۹۲ سال هم قبلش دوست بودیم

خب عزیزم سنت کم بوده انتخاب ۱۷ سالگیته

الان بهترین راه اینه سعی کنین رابطتتون بهتر بشه 

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
خیلی دروغا گفت بهم منم درنهایت آرامش ولش کردم☹

خوب کردی

ایشالا یه آدم فوق العاده سر راحت بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80