2777
2789

حالا تاپیک زدم که خواهرم فوت کرده ...شماها هم به جون من افتادید ..هزار بار گفتم به من اجازه خروج از منزل و دیدن خواهرم رو نمیدن..بعدش من چندتا تاپیک که حوصلم سر نره زدم ..بعد میگین چرا عکس از خال و عکس گذاشتی ؟ مگه خواهر فوت نکرده ..خواهرت به چپته..سرکاربه ...اره عکس کیف و خال گذاشتم و به هیچکدام از شماها ربط نداره..فقط بلدین قضاوت کنید 

گوربای سیاه 🐈‍⬛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا تاپیک سرکاری و فیک میزنی و بقیه رو ناراحت میکنی ....حوصلم سررفته شد دلیل؟!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب چرا تاپیک سرکاری و فیک میزنی و بقیه رو ناراحت میکنی ....حوصلم سررفته شد دلیل؟!

عزیزم نگفتم فیک زدم ..گفتم که تاپیک عکس خال و کیف گذاشتم 

گوربای سیاه 🐈‍⬛

مارو احمق فرض کردی یا خودتو؟ خواهرت روش اسید ریخته تو دوروز بعد درمورد خال یا کراش برادرت تایپک میزنی؟ من خاله کوچیکم فقط غش کرده بود ما سه روز خواب و خوراک نداشتیم

جمع کن خودتو کی مدارس باز میشه ما راحت شیم ازینا

بین بچه جان یه عکس از اعلامیه ترحیم خواهرت که میتونی بزاری ....

هرچند که اصلا اعلامیه ترحیمی وجود نداره 

خجالت بکشید که به خاطر پرکردن اوقات فراغت با احساسات و عواطف بقیه بازی میکنید دیگه حالم بهم میخوره از اینجا و مقصر شماها نیستین اون کار برای زود باوری که هر تایپیک مزخرفی رو اینجا باور میکنن یا سریع دست به دعا میشن برای طرف یا میان میگن چه اشکالی داره دروغ بگه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹